Rain Pharma, scrub

Rainpharma Salt Scrub

Dit weekend was de lente in het land! Move over zoete wintergeuren, and hello fresh minty-zesty-fragrances! Een ideale tweedaagse om eens de nieuwe Salt Scrub in ‘A Zest Of Happiness’ van Rainpharma onder de loep te nemen! De Sugar Scrub was voor mij een schot in de roos. Intussen al drie potjes van opgebruikt en als ik in Antwerpen ben (weliswaar in de geur ‘Calming Botanical Touch’) neem ik er altijd eentje mee! Hence my curiosity wanneer dit product gelanceerd werd!

Rainpharma Salt Scrub

Salt Scrub is samen met de ‘Massage Honey’ de nieuwste telg van het Rainpharma-assortiment. Het is een zoutscrub waarvan het zout is vervat in een emulgerende oliegel. Hierdoor gaat hij niet enkel de huid gaan gladmaken door het scrubben, maar ook gaan ‘balmen’ en wassen. Klein detail: hou water vér vééééér weg van deze verpakking, want anders heb je enkel nog een potje balsem i.p.v. een scrub!

Rainpharma Salt Scrub

In tegenstelling tot de Sugar Scrub – waarvan kleine hoeveelheden in het doucheputje verdwenen –Het ene plezier is het andere waard hé? Ik wissel nu af tussen beide scrubs, afhankelijk van hoeveel tijd ik heb ‘s morgens of welke geurbeleving ik wil!

Rainpharma Salt Scrub

Salt Scrub is beschikbaar in 3 natuurlijke, doch kenmerkende geuren, afkomstig van echte bloemen, planten, bomen en kruiden. Mijn scrub is er eentje met ‘A Zest Of Happiness’, een frisse citrusachtige geur met oa. essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel. Een klein beetje zonneschijn in m’n badkamer en don’t we just love that?

De Rainpharma Salt Scrub is verkrijgbaar in alle Rainpharma verkooppunten, hun flagship store in Antwerpen én in hun online webstore. Een potje van 300gr kost €19,95!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Rainpharma Salt Scrub

  1. Het klinkt echt heerlijk,ik weet zeker dat de zon ging schijnen in je hartje toen je het lieveheersbeestje op de deksel van deze pot zag ( mijn hartje ging er wel van stralen )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *