Body- & Skincare

Rainpharma Reloaded: New Advanced Precleanser

Tijdens mijn ‘Pressdays Queeste’ van November ontdekte ik heel wat interessante nieuwigheden bij tal van merken. Dat heb je met persdagen natuurlijk .. Nu goed. Wie mijn tocht gevolgd heeft op Instagram kon er niet omheen: Rainpharma heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Repackaging, tal van nieuwe producuten én een herformulering van enkele chouchou’kes, waaronder mijn geliefde Advanced Precleanser!

De nieuwe versie zit verpakt in een tube, wat ik persoonlijk véél makkelijker vind werken dan een pompflacon. In mijn vorige artikel over de Advanced Precleanser gaf ik immers al aan dat ik met een half pompje zeker voldoende had. Halve pompjes zijn half werk – en vind ik ook een beetje omslachtig – en daar is Rainpharma nu ook in gevolgd. Vanaf nu bepaal je zelf je ideale dosis!

Pupa Cat

Nu, wat is er juist nieuw aan dit tube’ke? Hoewel Rainpharma in z’n vorige editie van de Avanced Precleanser al zo ‘clean’ mogelijk probeerde te werken, is deze premium gezichtsreiniger nu wél volledig plantaardig én bewaarmiddelenvrij. Iets wat heel belangrijk is voor mensen met een zéér gevoelige huid. Daarnaast vind je opnieuw de kostbare oliën uit jojoba, abrikozen, duindoorn, olijven, avocado’s en amandelen terug in de formule.

Pupa Cat

Hoewel er lichtjes gesleuteld werd aan de formule, is de werkwijze juist dezelfde gebleven. Je brengt het product aan op je gelaat en masseert het goed in. De olie uit de reiniger zal zich mengen met de olie op je huid en die trekken elkaar aan als een magneet.

Door water toe te voegen, tover je de reiniger om in een reinigingsmelk die alle onzuiverheden, make-up en andere viezigheid gemakkelijk wegspoelt! It’s as easy as that!

Pupa Cat

Ik was al grote fan, en nu hij in een tube zit om on-the-go (lees: op reis of op zwier) in m’n toilettas te kunnen gestopt worden, ben ik waarlijk nog enthousiaster! Stiekem weet ik nu al dat de nieuwe producten van Rainpharma voor problemen zullen zorgen .. In mijn portemonee!

De Advanced Precleanser van RainPharma zit vanaf nu in een tube van 100 ml en is 100% plantaardig & 0% synthetisch. Aanbevolen verkoopprijs is € 31,95 en verkrijgbaar op de Rainpharma Online webshop, je locale apotheek & de Rainpharma Flagship Store.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *