MOOD, Rain Pharma

The Rainpharma MOOD Challenge!

Opstaan, in de dagelijkse rush van het leven stappen, even pauzeren, weer doorgaan, eten, bloggen, slapen en weer opstaan. Velen onder jullie kennen dit wel. Onlangs ben ik begonnen in een nieuwe job. Iets wat ik al jaren wilde doen, maar wat erg veel concentratie, kennis én stressbestendigheid vergt. Logisch dat mijn humeur niet altijd meer is wat het zijn moet. Vaak ben ik op het einde van de werkweek compleet ‘versleten’ en haal ik mijn energie uit het te korte weekend.

low

Want ja, soms werk ik ook op zaterdag, waardoor je die dag ook al stressvol begint. Neem daar nog eens het bloggen bij, een druk privéleven én het rare Belgische weer en POOF.. Moodswings bij de vleet. Had ik maar energie voor tien, want hoewel ik nog maar 23 jaar ben, voel ik me soms dubbel zo oud.

Enkele weken geleden viel ik bij mijn vriend zomaar in de zetel in slaap. Dit, lieve lezers, gebeurt NOOIT! Ik ben geen zetelslaper, en als het dan toch gebeurt is er zeker iets grondig mis. Ook voel ik me de laatste dagen futloos en heb ik het gevoel dat ik elk moment ziek kan vallen. Daar besloot ik iets aan te doen. Sporten zit er qua tijdsbesteding voorlopig niet in, dus moet ik het over een andere boeg gooien!

P1020011

Een consulente van Rainpharma had me al eens aangeraden een vitaminekuur te volgen, maar dat lachtte ik toen weg met een gedachte van ‘ach, ik ben 23, doe eens niet flauw’. Nu sta ik hier, en geef ik toe dat ik wel een energieboost kan gebruiken en baat het niet dan schaadt het niet. Hun lichaamsverzorgings- & skincareproducten hebben mij al zo geholpen, dat hun vitaminekuren volgen op z’n minst een kans verdient. Ze zijn immers bekend geworden door hun voedingssupplementen!

P1020010

Gedurende de volgende dagen, volg ik de ‘MOOD’-kuur. Deze vitaminekuur is specifiek gericht op het herstellen van de energiebalans en mensen die nood hebben aan een ‘boost’ op het goede spoor te zetten! Om de effecten met jullie te delen, houd ik voor jullie een soort van mood-diary bij, waarin ik mijn bevindingen met jullie deel. Spannend, niet?

P1020007

Wat is Rainpharma MOOD?

De mood-kuur werkt met een revitaliserend elixir dat je gedurende 14 dagen dagelijks moet innemen. Elke ochtend volstaat het om één 1 flesje bij het ontbijt te drinken. Maar waarom zou het nu zo revitaliserend moeten zijn? Wel, dit is wat er allemaal inzit:

  • Carnitine is betrokken bij de omzetting van energie uit vetten en verbetert het uithoudingsvermogen. In de volksmond ook wel vetverbrander genoemd.
  • Ginseng en Rhodiola Rosea helpen bij stress, vermoeidheid, fysieke en mentale prestaties. Ze ondersteunen de normale bloedcirculatie en bloedsuikerspiegel. Ginseng draagt bij tot het verwerken van melkzuur na het sporten. Deze ingrediënten zijn afkomstig van kleine familiebedrijven die zonder pesticides werken.
  • L-Glutamine is betrokken bij de energievoorziening en helpt bij spieropbouw. Het herstelt de zuur-base balans in het lichaam en is een sterke ontgifter.
  • Vitamine B1 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. Vitamines B2, B3 en B6 helpen daarenboven bij de vermindering van moeheid. Vitamine B2 en B6 spelen een rol bij de instandhouding van normale rode bloedcellen. Vitamine B2 draagt specifiek bij tot een normale huid een normaal gezichtsvermogen en helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Vitamine B6 ondersteunt de regulering van de hormonale activiteit en de normale werking van het immuunsysteem.
  • Inositol en Choline dragen bij tot een normaal metabolisme van vet en tot de instandhouding van een normale leverfunctie.

Resultaat?

Ik heb geen ervaringen met vitaminekuren. Ik gebruikte vroeger visolie tijdens de examens en ik neem steevast vitamientjes bij wanneer het winter wordt. Voor de rest probeer ik gezond te leven, maar gezien mijn low-energy-level op dit moment mag het dus iets meer zijn.

P1020008

Ik hoop dus dat op het einde van deze kuur, mijn batterijen weer volledig zijn opgeladen en dat ik terug met volle goesting aan mijn dag kan beginnen en niet eerst 4u nodig heb om wakker te worden om dan tegen de avond weer extreem moe te zijn. M’n mood-dagboek houd ik voor jullie zo goed mogelijk bij! Let’s do this!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “The Rainpharma MOOD Challenge!

  1. Ik ben superbenieuwd! Had al gehoord van deze MOOD elixir. Ik kan op’t moment ook wel zo’n kuur gebruiken denk ik want alles loopt gewoonweg mis bij me. M’n ‘mood’ is letterlijk below zero en ik heb echt iets nodig om er weer eventjes bovenop te komen. Dusss… ik ben superbenieuwd naar wat je bevindingen hiermee zijn

  2. Ik ben erg benieuwd of je je hier beter van gaat voelen! Ik voel me ook best snel moe en aan het eind van de dag val ik als ik even niet oplet op de bank in slaap haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *