Rain Pharma

Rainpharma MOOD Challenge Results!

WHOAAAA! Twee weken zijn precies sneller voorbij dan verwacht! Nu, zoals beloofd ging ik jullie braafjes een update geven van wat de Rainpharma MOOD Challenge nu juist heeft betekend voor mij, en als brave Beautyblogger ga ik dat dus ook doen. Jullie wisten al dat mijn Rainpharma-liefde erg groot was! Ik neem geen enkele douche meer zonder mijn after-oil (intussen bezig aan flacon nr 3, jawel!) én mijn Advanced Precleanser is ook al bijna leeg. MAAR, na deze twee weken is de liefde mogelijks NOG groter!

P1020239

Speciaal voor jullie hield ik een soort MOOD-dagboek bij, waarin je mijn MOOD-avonturen kan gaan volgen! Ik heb niet elke dag iets speciaals kunnen opschrijven, dus enkel het ‘sappigste’ ga ik met jullie delen.

The Rainpharma MOOD Diary!

 • 31 maart – Let’s do this

Oké, hier gaan we dan! Beloofd is beloofd, en ik moet er een gedacht van maken om er aan te beginnen. Net een ONTZETTEND druk weekend achter de rug met tripjes, etentjes, late avonden en allerlei andere gekheden en ik voel me op maandagmorgen werkelijk nog slapper dan VOOR het weekend.

Mijn eerste flesje even snel uit de verpakking halen en eens kijken wat dat geeft. Hmmm, niet slecht, al denk ik dat het wél lekkerder is als ‘ie koud heeft. Nu vind ik ‘m ietsiepietsie te zuur. Oeps. Nog even snel een hapje eten en als een wrak uit werken. Komaan MOOD, werk je al?

 • 1 April – Koud is beter

WOW, overslapen! Snel mijn flesje uit de frigo gegritst en snel opdrinken in de auto. Inderdaad véél beter als ‘ie fris heeft, maar nog niet veel nieuws te melden. Wellicht heeft het elixir toch iets langer nodig dan twee dagen om zijn vruchten af te werken. Oh, well.. Nog 12 dagen te gaan!

Even instagrammen!

2014-03-31 10.15.01-1

 • 3 April – Donderdag, niet zo leuk dag

Op donderdag ga ik niet zo graag werken. Normaal werk ik altijd tot 16u30, maar om 18u blijft ons kantoor open tot 18u. We kunnen dan iets langer slapen, maar tegen dat het dan 17u is, ben ik alweer steenmoe. Nu, we zijn donderdag, dus ook een flesje vandaag, nu steeds uit de frigo!

Hé, wat? Zijn we al 18u? Moe ben ik niet echt? Hmmm.. Ligt dat aan de zon of aan de MOOD? Oké, nu word ik paranoid denk ik. Misschien heb ik een goede dag vandaag.

 • 6 April – Weekendblues?

Opnieuw terugblikken op een druk weekend. Heel de dag rondcrossen, ‘s avonds quiz en nog eens gaan werken in’t weekend. Gek genoeg ben ik niet versleten. Integendeel, ik ben sinds kort nog eens KLAARWAKKER uit mijn bed gerold (meestal ben ik zo nog een uurtje suf) én ben ik geen hele dag moe meer. Vandaag genoten van m’n flesje MOOD, met een lekker potje ontbijtgranen! Ah,zalig!

2014-04-10 09.07.17

 • 9 April – Té vrolijk?

OH NEE! Ik ben door en door slecht! Vandaag uit m’n bed gehuppeld en in al m’n vrolijkheid m’n flesje vergeten. Is dit een goed of een slecht teken? Helemaal niet moe, en ook NA de middag heb ik het gevoel alsof m’n dag nog moet beginnen. Toch nog braafjes m’n flesje gedronken toen ik om 17u thuiskwam, je weet maar nooit hé..

2014-04-04 09.12.00

Nog drie flesjes te gaan! SPANNEND!

 • 11 april – Even een dipje

My god, het is toch al eventjes geleden dat ik ZO moe geweest ben. Het is m’n eigen schuld hoor. Niet veel geslapen, want ik heb er een leuke avond opzitten met vriendinnen. Lag natuurlijk wel maar om 12u30 in mijn bed, en moest er om 6u alweer uit. Pijnlijk gevolg: extreme moeheid. Zelfs Rainpharma kon hier niets tegen doen.

Na de middag ging het plots op miraculeuze wijze beter met mijn humeur én energiepeil. Zit dat kleine MOOD-flesje daar voor wat tussen?

 • 13 april – Weekend en ..

Wat een verschil met vorige week. Normaal als ik in het weekend uit m’n bed rol ben ik heel de dag super moe, maar vandaag heb ik energie voor twee! Blogposts rollen uit m’n vingers én heb alweer flink vooruit kunnen werken. Focus, doorwerken, plus nog even het stof afdoen in onze living. Is this me?

Het vonnis!

Oké, de twee weken zijn om, de maskers vallen af. Is deze challenge geslaagd en ben ik energieker dan vroeger? Wel, mijn dagboekje verraadt het eigenlijk al een beetje. Ik bén energieker én ik ben véél minder moe dan vroeger. Een goede slaper ben ik nog steeds niet, maar ik ben om 21u niet meer pompaf als ik een dag gewerkt heb. Tenzij ik natuurlijk het lot tart en begin uit te gaan midden in de week 😉 !

Nu hopen dat het effect permanent is, want mits de avonden steeds langer worden, is het altijd fijn om toch nog wat energie over te hebben ‘s avonds! Al is het maar om series te kijken, mhihihiiii!

Stiekem ga ik de Mood-flesjes missen ‘s morgens.. Bedankt Rainpharma!

Zelf eens proberen? Op de website vind je meer informatie over het MOOD-product!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Rainpharma MOOD Challenge Results!

 1. Wat heb je dit leuk geschreven Lau! Ik ben er echt als een speer doorheen gegaan. Ik zie het dan ook helemaal voor me haha. Interessant product zeg!

 2. Hi hi

  Wel nu ik dit lees voel ik ook de drang om dit uit te proberen. Tof dat je dit gedaan hebt aan de hand van een dagboek!

  Groetjes,

  Bjorn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *