Rain Pharma, skincare

Rainpharma Intense Twinkle Mask

Wat als ik je vertelde dat de groente der groenten (voor de nitwits: broccoli) er voor kan zorgen dat je huid terug helemaal opknapt en niet alleen door ‘m regelmatig op je bord te moeten leggen? Wat als je ‘m gewoon kon opsmeren? Ja, je leest het goed:opsmeren!

Ik val onmiddelijk met de deur in huis: já in dit skincare-product zit broccoli en já je ruikt het, en nog geen klein beetje! Of ik dat erg vind? Neen, absoluut niet. De werking van dit product heeft me zodanig omver geblazen in ‘difficult times’, dat ik de muffe geur, aparte kleur en vreemde gel-textuur er wel bij neem!

Broccoli

Nu, misschien eerst de meest brandende vraag op jullie tong beantwoorden, niet? Waarom Broccoli for God’s sake?! Broccoli bevat van nature sulforafaan, een actieve werkstof die de huid gaat zuiveren én gaat beschermen tegen de nefaste gevolgen van zon & vervuiling. Een natuurlijke filter als het ware, die ervoor zorgt dat de broccoli die je eet, vol gezonde voedingsstoffen zit.

Broccoli

Rainpharma had misschien ook wel door dat niet iedereen een even grote fan is van deze groente, en besloot het te verwerken in een ‘Intense Twinkle’-lijn, bestaande uit een olie & een masker. Tijdens een vorig bezoek aan hun Flagship Store, besloot ik andermaal te luisteren naar de raad van de medewerkers daar (ze hadden m’n droge plekken in m’n gezicht al van mijlenver gespot..) en het Intense Twinkle Mask mee naar huis te nemen.

Broccoli

Gebruiken is simpel. Een kleine hoeveelheid van dit masker op je gelaat (of op je haar, als die ook in een staat van ‘distress’ zou verkeren) smeren, een halfuurtje laten inwerken en huppakéé. Feel the magic! Geen droge plekjes meer, zonder je huid extra vettig te maken. Zelfs toen m’n huid nog gemengd vettig was, werkte dit voor mij!

Broccoli

Ook mensen met een een gevoelige huid kunnen met dit masker gebaat zijn, want het Intense Twinkle Mask bevat géén chemicaliën! Het enige dat ietwat geïrriteerd kan zijn, is je reukorgaan!

Ook nu weer wordt mijn liefde voor Rainpharma andermaal bevestigd. Hun visie is straight-to-the-point, hun producten werken ontzettend goed én het merk is op en top Belgisch! What’s not to love? De producten zijn misschien niet goedkoop, maar daar is de kwaliteit ook naar!

Het Rainpharma Intense Twinkle Mask kost €34,95, war je een flacon van 100ml voor krijgt. Believe me, je krijgt die flacon in de eerste zes maanden ZEKER niet op! Rainpharma vind je o.a. in hun flagship store, in hun online webshop, of zelfs gewoon bij jouw eigen apotheker!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Rainpharma Intense Twinkle Mask

  1. het product klinkt super aantrekkelijk, maar ik ben een echte brocollie freak, helaas moet ik tot de conclusie komen dat het gezien de prijs toch maar bij alleen opeten blijft…balen!

    1. Nochtans, 34 euro voor skincare valt wel mee, niet? Liever één goed product nu, dan drie slechte vroeger .. Je wil niet weten hoeveel geld ik verspild heb aan ‘crap’ (als ik het zo mag uitdrukken?) die niets deed voor m’n huid..

    1. De Flagship-store ligt in de Schrijnwerkersstraat in Antwerpen! Dus moest je eens in de buurt zijn ..Ik heb net ontdekt dat je de producten kan kopen via Farmaline trouwens! Moest je gratis levering willen: met de code ‘VR66733’ is je eerste bestelling gratis thuisgeleverd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *