giftbox, Gifts, Rain Pharma

Rainpharma & ‘Goed Gevoel’ – Part II

Good things come in pairs, zo ook met deze übercoole samenwerking tussen twee kleppers. De een is een tijdschrijft, de ander een top-skincare merk. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn op én top Belgisch! Gaat er nog geen belletje rinkelen? I’m talking about Rainpharma & Goed Gevoel people! Vorig jaar (wow, is dat al een jaar geleden?!) probeerden héél wat lezeressen van mij ein-de-lijk hun eerste Rainpharma-product dankzij deze box, en dit jaar pakken ze met een nieuw concept uit: de’Beautiful Box’!

Beautybox

De tweede samenwerking tussen Rainpharma & Goed Gevoel, is waarlijk nog beter dan die van vorig jaar. Waarom? Wel, ten eerste zitten er vijf topproducten in de box. Maar, the best part! Eén van mijn favoriete Rainpharma-producten of all time zit in de box: de After Oil! Wie nu het gevoel heeft onder een steen te hebben geleefd, grabbelt er nu best even zijn of haar agenda erbij om met stip 18 maart aan te duiden.

Beautybox

Naast een flesje heerlijke after-oil, zitten er nog andere leuke goodies in de box, die een waarde heeft van een whopping €50,00! Naast Rainpharma zal je in de box producten terugvinden van Kérastase, Nuxe, Dessange Profesionnel & Lancôme. Niet van de minsten dus!

Op 18 maart ligt de nieuwe editie van Goed Gevoel mét luxebox in de winkels, en voor €5,90 extra is deze box (die trouwens gecreëerd werd door het Deauty-team) van jou! Wedden dat je plots mijn Rainpharma-liefde gaat begrijpen?

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Rainpharma & ‘Goed Gevoel’ – Part II

  1. Zalige producten, had hem maandag al in mijn bezit!
    Veel beter dan de huidige deautybox van deauty zelf!

    Eindelijk een RainPharma product en ik kan zeggen, na het gebruik ervan, dit smaakt naar meeeeeeeeer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *