Rain Pharma

Rainpharma Foot ScrubRainpharma Foot Scrub

DSC_1448Het artikel over de Rainpharma voetbadolie werd gisteren massaal gelezen! Leuk dat dit onderwerp jullie zo interesseert. Zoals beloofd, ga ik verder met de Rainpharma-voetjesroutine en stel ik graag aan jullie de Foot Scrub voor. Net zoals de Foot Bath Oil, heeft deze scrub een heerlijk frisse geur! Jummieee!

DSC_1448

But first things first: de scrub ziet er niet uit! Zeker in tegenstelling tot wat ik gewend ben van scrub (bijvoorbeeld deze van Greenland) voor m’n voetjes. Deze van Rainpharma ziet pikzwart. De kleur is afkomstig van de actieve kool die err in verwerkt zit. Een soort houtskool waarmee water wordt gezuiverd. Op je voetjes heeft deze scrub net hetzelfde effect. Noem het een soort van detox! A girl’s gotta do what a girl’s gotta do..

DSC_1423

Er zit een gebruiksaanwijzing bij de scrub, want geloof me, als je ‘m niet volgt wordt het een boeltje. Je brengt de scrub het best aan op droge voeten en NIET, ik herhaal NIET op de teennagels. Tenzij je ze in een mooi zwart kleurtje wil zien natuurlijk.. Ook je handjes achteraf goed wassen is een must!

DSC_1424

Ik gebruik deze scrub het liefst na een warme dag in gesloten schoenen. Ten eerste durven mijn poezelige voetjes dan al eens te ‘ruiken’. De houtskool maakt hier gelukkig komaf mee, dus bij deze is het eerste probleem al van de baan. Ten tweede scrubt deze Foot Scrub mijn steunzool-eelt telkens een beetje mee weg, want deze scrub heeft niet alleen een mechanische scrub, maar ook via cosmetische zuren. Deze maken de huid van je voeten bij elk gebruik net dat tikkeltje zachter!

Deze Foot Scrub kost 23,95 euro en is te koop in alle Rainpharma verkooppunten (klik hier voor een lijst) of online in hun webshop.

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Rainpharma Foot ScrubRainpharma Foot Scrub

  1. Oh my God haha! Ik had een grove suikerscrub ofzo verwacht in plaats van dit zwarte goedje maar als het werkt dan werkt het 🙂 Ben best wel benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *