Rain Pharma

Rainpharma Foot Bath OilRainpharma Foot Bath Oil

Ik kondigde het gisteren al aan, maar vandaag is de eerste van het vrolijke foot-treatment-trio aan de beurt. De Foot Bath Oil van Rainpharma werd speciaal ontwikkeld voor mensen die ofwel graag hun voetjes eens verwennen, ofwel een lange dag stappen achter de rug hebben (check) ofwel mensen die last hebben van chronische zweetvoetjes (niet zo erg check, want ik heb ze enkel als je steunzolen met ballerina’s combineert). Nu elke reden is voor mij goed om wat quality time te beleven, niet?

DSC_1446

Ten eerste is de verpakking geweldig. Een luxueuze glazen fles als deze past perfect in ieders badkamer. Ook kan je zo behoorlijk coole dingen zien, die in een plastic fles je zouden bespaard gebleven zijn. Kijk eens onderaan de fles. Zie je het? De ‘kristallen’ die je onderaan ziet, zijn eigenlijk de mentholdeeltjes die in het product verwerkt zitten. Goed schudden is dus de boodschap, maar het bewijst opnieuw hoe natuurlijk deze producten wel niet zijn. Naast munt, zitten er ook etherische oliën van kamfer en eucalyptus in de olie verwerkt. Het effect kan je al raden zeker?

DSC_1418

Je giet de olie in lekker warm water voor je het gaat gebruiken. 15-20ml is zeker voldoende. In eerste instantie droom je even lekker weg door de warme temperatuur van het water en de frisse geur van de munt, eucalyptus en kamfer, maar na een minuutje of vijf gebeurt het! Mijn voeten voelen plots erg fris aan. Het tintelt zelfs een beetje. Niet op een storende manier, maar ik kan je verzekeren dat het erg fijn is na een hele dag wandelen op open sandaaltjes.

DSC_1447

De etherische oliën die gebundeld zijn in deze voetbadolie verkoelen je voeten ook NA het voetbadje. Bij mij houdt het frisse gevoel toch een tweetal uur aan, wat best aangenaam is. Voor de ‘full monty’ gebruik je tussen het voetbad door de voetscrub en na het badje de voetenlotion. Over de scrub vertel ik jullie graag morgen meer.

De voetbadolie kost 22,95 euro en is te koop in alle Rainpharma verkooppunten (klik hier voor een lijst) of online in hun webshop.

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Rainpharma Foot Bath OilRainpharma Foot Bath Oil

  1. Klinkt echt fijn, het lijkt me een topproduct als je thuiskomt na een lange dag wandelen of een drukke dag op het werk. De fles oogt inderdaad echt luxe. <3 x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *