Oogcrème, Qiriness

Qiriness – Régard Eclat Elixir

Je hebt het al gemerkt buiten. De herfst is in het land. Avonden worden korter, en het duurt steeds langer vooraleer het écht licht is buiten. Donkere wolken teisteren al een paar weken onze contreien, waardoor het steeds moeilijker wordt om met een fris gemoed en goed humeur de dag te beginnen. Ikzelf merk dat aan het feit dat ik steeds moeilijker uit bed raak en meer problemen heb om er ‘uitgerust’ uit te zien.
Brugge in de herfst, I love it!
Brugge in de herfst, I love it!
Donkere kringen rond mijn ogen durven zich dan wel eens te laten zien, met alle frustratie tot gevolg! Deze kringen wegstoppen met een concealer is één ding, maar hoe raak ik in godsnaam van deze kringen af? Clinique hielp me al wat op weg met hun ‘all about eyes’ oogcrème, maar ik merk toch dat ik toch iets meer nodig heb. Tijd voor iets nieuws dacht ik zo, dus HOP! Op naar de parfumerie!

Na het gebruikelijke infopraatje, werden er mij twee oogverzorgingsproducten aangeraden, waaruit ik mocht kiezen: Sisley eye- & Lip contour balm of het Qiriness Elixir régard éclat serum. Hoe graag ik ook de producten van Sisley gebruik, 89,95€ voor 30ml is mij voorlopig wat te veel voor mijn blogbudget.  Ook richt deze crème zich meer op de eerste rimpeltjes, en daar heb ik voorlipig nog geen beoefte aan! Qiriness ken je waarschijnlijk nog van mijn vorige review? Mocht je het toch vergeten zijn, vind je ‘m hier terug. Toen testte ik immers de Sauna Visage uit!
Qiriness Régard éclat
Het régard éclat elixir is een oogserum die de oogcontouren hydrateren, restructureren, glad maken en de elasticiteit ervan stimuleren.  Daarnaast zorgt het oogserum ervoor dat zwellingen en donkere kringen vermindert worden.  Ideaal voor vermoeiende ogen of voor periodes van stress, dus euhm, iets voor mij dus!  Dit product is voor alle huidtypes. Je brengt het s’ochtends en s’avonds aan met kloppende bewegingen, en dit tot het serum volledig ingewerkt is. Door het pompje is de hoeveelheid makkelijk doseerbaar.

Qiriness Régard éclat

Het serum heeft een ‘golden touch’ en verlicht de oogcontour onmiddelijk. Er zitten allemaal shimmertjes in, die het licht weerkaatsen. Het product trekt snel in en voelt niet plakkerig aan.

Na ongeveer 5 dagen begin je de effecten al te zien.  De donkere kringen die ik had zijn aanzienlijk verminderd en ik zie er minder vermoeid uit.

Voor velen is een oogcrème nog verre toekomstmuziek, maar mensen, denk aan al die potentiële rimpeltjes die je hiermee voorkomt! Plus, ik zie dagelijks jonge mensen die wanhopig wallen en donkere kringen proberen te verdoezelen met concealers en allerlei andere ‘wondermiddeltjes’, maar de bal volledig misslaan. Dus aub, het is wel degelijk een investering, maar je krijgt er absoluut een prachtig resultaat voor terug!!! Deze régard éclat is trouwens erg zuinig in gebruik, want je hebt telkens maar een half pompje nodig.

Het régard éclat oogelixir is exclusief te koop bij Ici Paris XL en kost €36,95. Er zijn regelmatig acties, dus hou zeker hun website in de gaten!

 

Welke oogcrème geniet jullie voorkeur? Of gebruik je er nog geen? Laat het ons hieronder weten!
Groetjes,

Laura 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *