Make-up

PUPA Vamp! ‘easy liner eyes’-kit

Als het op oogschaduw aankomt, denk ik dat het meest voorkomende merk in m’n stash ofwel Urban Decay moet zijn, ofwel PUPA. Die laatste wint steeds meer aan populariteit – en dan bedoel ik niet alleen in m’n eigen stash – omwille van z’n verrassende nieuwe collecties en z’n mooie limited edition. De PUPA-cat was daar een mooi voorbeeld van, maar vandaag laat ik jullie nog zo’n leuk iets zien!

PUPA Vamp

Mag ik jullie voorstellen aan de Vamp! ‘easy liner eyes’-kit? Een hele mond vol, maar in dit kleine doosje zit ook behoorlijk wat full-size items verstopt. Hij trok m’n aandacht toen ik in Italië stond de wachten op m’n vlucht naar Charleroi, en voor ik ‘t wist had ik ‘m afgerekend aan de kassa.

PUPA Vamp

Deze ‘kit’ heeft alles in huis om je ogen in een mum van tijd te voorzien van ‘iets extra’. Ze komen in verschillende varianten, afhankelijk van hoe dramatisch je je ooglook wil maken. Zelf koos ik – hoe kan je ‘t raden – voor de ‘nude brown’-variant. Groene ogen, weetwel weetwel ..

PUPA Vamp

PUPA Vamp

First of all: het oogschaduwpalet! Prachtig! Het lijkt qua kleuren en packaging enorm goed op de Naked Basics paletjes van Urban Decay, maar er zitten net iets meer aardetinten in. De pigmentatie is top, en de kleuren laten zich makkelijk uitblenden. Honestly, van PUPA had ik ook niet anders verwacht.

PUPA Vamp

Secondly: de oogpotloodjes! Gedaan met mixen & matchen met verschillende kleuren, merken en texturen als het op liners aankomt. Neen, deze kit heeft gewoon drie basiskleuren – light gold, gold taupe & brown – die perfect afgestemd zijn op de kleuren van het oogschaduwpaletje. De donkere ogen gebruik ik voor meer definitie, de lichte kleur om bepaalde zones op te lichten.

PUPA Vamp

Derde puntje, en eigenlijk hét doorslaggevende element: de prijs. Dit alles kostte mij net geen €25,00. Hier in België kost de kit vijf euro meer, maar goed, ‘t is nog steeds niet veel voor het aantal producten die ik er voor terug krijg. Mooie vormgeving, kwalitatief hoge producten én producten die volledig passen bij mijn manier van opmaken. Heerlijk!

Deze kit met oogschaduwpaletje & drie oogpotloden kosten in België €29,95 per stuk. Verkrijgbaar in vijf varianten. De producten van PUPA zijn verkrijgbaar bij geselecteerde shoonheidsspecialistes.

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “PUPA Vamp! ‘easy liner eyes’-kit

  1. Die oogpotloodjes ♥ Prachtige kleuren! Kun je die ergens apart verkrijgen? Oogschaduwpalettes kom ik zoveel tegen en na 3 nude palettes heb ik het gevoel alle kleurtjes al te hebben (wat uiteraard niet het geval is :p)

    1. Graag gedaan! Is ook een super lieve dame die die webshop openhoudt (non-spon, haha) dus als er ooit iets misloopt qua verzending en dergelijke, moet je met niets inzitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *