Make-up

Pupa Soft & Wild Vamp! Duo Liner & Kajal

Er zijn zo van die producten waarvan je denkt: “verdikke, waarom brengen niet meer merken dit op de markt” .. Producten die van een simpel idee vertrekken, en eigenlijk zo goed gevonden zijn, dat het zelfs een klein beetje lachwekkend is dat er zo weinig merken iets mee doen.

Wat als je nooit meer hoeft te zoeken naar je eyeliner of -potlood? Het bestaat, want in de prachtige ‘Soft & Wild’ Herfstcollectie van Pupa, zit een twee-in-een oogproduct waarin zowel de liner als de kajal inzitten! De awesome verpakking met leopard-print maakt het helemaal af!

PUPA SW Blush

Ten eerste, het potloodje! De vorm van de Kajal is niet helemaal nieuw. Je ziet dit soort van potloodjes wel vaker voorbij komen. Je hoeft ze niet te slijpen, maar draait het potlood gewoon omhoog als je ‘meer’ nodig hebt. Het is een beetje wennen, maar de kajal heeft wel een ontzettend zachte, creamy textuur waardoor hij heel makkelijk aanbrengt. Zelfs voor een eyepencil-kluts als ik!

PUPA SW Blush

Aan de andere kant vinden we dan de eyeliner terug. Ik ben een enorme fan van de eyeliners van Pupa to be honest. De spits vilten punt werkt erg precies en makkelijk. Ook kreeg ik begin deze week wat extra tips van de Pupa-MUA, om m’n ogen nog wat extra in de verf te zetten!

PUPA SW Blush

Eerlijkheidshalve (en één van de tips van de MUA) moet ik wel zeggen dat de punt wel snel kan uitdrogen als je ‘m niet op tijd dicht doet. Wanneer ik dus een oog ‘af heb’, doe ik het dopje er weer even op. Anders kan de intensiteit voor je tweede oog wel iets minder zijn..

PUPA SW Blush

Even ter vergelijking op m’n hand. Zoals je ziet is de eyeliner (de drie linkse streepjes) iets intenser van kleur dan de kajal, maar beiden geven een mooie, egale kleur af! Not bad, right?

De producten uit de Pupa Soft & Wild collectie zijn verkrijgbaar bij geselecteerde shoonheidsspecialistes. RED ALERT: De voorraad is zeer beperkt, wacht dus niet te lang met bestellen als je net zoals ik verliefd bent geworden op deze collectie!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Pupa Soft & Wild Vamp! Duo Liner & Kajal

  1. Het ziet er intens zwart uit en dat vind ik toch wel het allerbelangrijkste…Het ziet er zeker supermooi en heel handig uit en net wat je zegt. onbegrijpelijk dat zulk soort dingen niet vaker op deze manier gemaaktworden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *