Personal

Press Days SS16: Part 2

Je kon er twee weken geleden niet omheen op social media: de tweejaarlijkse Persdagen in Antwerpen! In november vinden er doorheen heel Antwerpen de persdagen plaats waarin verschillende PR bureaus de voorjaarscollecties van de merken die ze vertegenwoordigen voorstellen.

Gisteren toonde ik jullie al wat de eerste vier persbureau’s in petto hadden, vandaag neem ik jullie mee naar de laatste vier! Alert: picture overload!

Galenic DD

Let op, wat ik vandaag laat zien zijn mijn persoonlijke hoogtepunten. De bureau’s focussen zich zowel op beauty als op fashion, maar mits ik van dat laatste nagenoeg niets afweet én je een keuze moet maken van wat je wél en niet ziet, laat ik ze tijdens zo’n dag – jammer genoeg, want het interesseert me wel – links liggen.

Press Days At The Market


‘Press days at the market? Is dat een persbureau’ hoor ik jullie al denken? Neen hoor! Sinds enkele jaren trekken persbureau’s Appletree, ComPRendo, Drama PR & O Serieux samen naar de Antwerpse binnenstad om het hun nieuwtjes voor te stellen. Dit jaar was het thema dus ‘At the Market’. En dat mag je behoorlijk letterlijk nemen ..

Galenic DD

Galenic DD

Ik keek m’n ogen uit op de verpakking van de Marc Jacobs Decadence, die ik nu eindelijk eens in real life kon zien, en bekeek met veel verwondering de mechanische reiniger die Philosophy op de markt zal brengen één dezer maanden. Ook viel ik bijna van m’n stoel toen ik zag welke mooie Kerstcadeau’s Philosophy in assortiment heeft zitten! WISHLISTED!

Galenic DD

Galenic DD

Galenic DD

Oude bekenden als ‘Bodysol’, ‘Sally Hansen’ als het hypoallergene make-up merk ‘Les Couleurs de Noir’ stelden hun nieuwe collecties aan ons voor, en ook culinair (zoals je al kon zien op de allereerste foto) werden we op onze wenken bediend! Ook proefde ik ‘The Herbalist’, een gin uit Oostkamp, mijn nieuwe hometown!

Galenic DD

Galenic DD

Tenslotte maakten we kennis met skincare-wonder (naar eigen zeggen natuurlijk) ‘Verso’ die werkt met ingecapselde Retinol. Dit is een vrij krachtig ingrediënt die niet bepaald een goede reputatie heeft, vandaar dat ik dat ‘ingecapselde’ wel interessant vinden. Ook werden we voorgesteld aan de exclusieve producten van ‘Susanne Kaufman’! Heel duur, maar naar’t schijnt wel de moeite!

Yapado


Een van mijn favoriete adresjes op de persdagen moet wel Yapado zijn! Dit Genste PR bureau weet maar al te goed hoe ze een blogger kunnen ‘teasen’. Niet alleen met hun beautymerken, maar ook met food, drinks én een gezellig babbeltje! Of zitten die Gheldof-neuzekes daar voor iets tussen?

Galenic DD

Galenic DD

Niets dan oude bekenden bij Yapado, maar dan onder de vorm van nieuwe collecties! ‘Sothys’ komt met een prachtige kerstcollectie, de plaknagels van ‘Elegant Touch’ zijn ideaal voor de feestdagen en ook ‘Corine de Farme’ komt met heel wat leuks de komende maanden! Joepie!

Galenic DD

Galenic DD

Galenic DD

Pravda


Laatste stop van de dag was bij Pravda! Het was er gelukkig heel wat kalmer dan de voorbije jaren, dus konden we op het gemak een beetje snuisteren in hun collecties. Pravda heeft voornamelijk fashion-merken onder haar vleugels, waar Happy Socks met stip mijn favoriet van is. Ook spotte ik dit prachtige badpak bij Women’s Secret!

Galenic DD

Galenic DD

Ik ontdekte nog één merk, waar ik jammer genoeg geen mooie foto’s van heb. Jammer, want Rodial is zeker wel iets waar ik benieuwd naar ben! Helaas was het toch al een beetje té laat om foto’s met veel licht te kunnen schieten ..

Zo, weer heel wat nieuws op mijn beautybord dit seizoen. Naar wat zijn jullie het meest benieuwd? Of welke nieuwtjes hebben jullie gespot op deze persdagen?

Groetjes,

Laura

1 thought on “Press Days SS16: Part 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *