Body- & Skincare

PIXI Glow Tonic

Bloggers maken hypes, bloggers kraken hypes.. Zo is het toch de laatste jaren, niet? Wel, één van die hypes -nog niet zo heel lang geleden trouwens- was de Glow Tonic van Pixi. Hoewel ik het niet zo heb voor hypes, besloot ik in Londen toch maar een flesje mee te doen toen ik per toeval in de Pixi-store aan Carnaby Street belandde. Als slechts de helft van de ‘beloften’ al waar zouden zijn, mag ik van een geslaagde aankoop spreken! Want euhm, ik kan toch geen duizenden bloggers tegenspreken?

Pixi Glow Tonic

Mag ik zo vrij zijn om te beginnen met een minpuntje? Hoewel de flacon très-Pixi is, is hij allesbehalve handig om mee te nemen. De meeste toners die ik heb zitten ofwel in een spray-flacon ofwel in een kleiner formaat. Nu, niet zo heel erg (overgieten in een ander flesje kost jou niets) maar het is zonde van het flesje..

Volgens Pixi, zou de tonic zuurstof aan je huid moeten geven én voor een exfoliërende werking moeten zorgen. Een gezonde ‘glow’ aan je huid moeten geven dus! Mijn ‘scarface’ met doffe teint zou hier dus zeker van moeten opknappen. En oké, ik moet een koe een koe noemen, mijn teint gaat effectief wat meer stralen wanneer ik regelmatig deze tonic gebruik.

Het glow-effect komt van de glycolic Acid die in het product zit (vergeet dus je SPF-bescherming niet na gebruik), samen met ginseng én fructose. Powerfood voor je huid, wat ook meteen die oranje kleur verklaart. Ander groot pluspunt, no alcohol included! Ik ben fan, want ik merk dat ik steeds regelmatiger naar deze tonic begin te grijpen!

Pixi Glow Tonic

Het tot in je badkamer krijgen kan wel nog wat voeten in de aarde hebben. Omwille van de hype die er rond hangt, is het soms volledig uitverkocht in Londen. Heck, ze leggen in de Pixi-Store dan zelfs wachtlijsten aan om iedereen van een exemplaar te voorzien! Ik had geluk, want er was net een major-restock geweest toen ik langsging! Score!

Pixi Glow Tonic

Ik had geluk toen ik de Pixi-store binnenstrompelde, want er was net een major-restock geweest toen ik langsging! Score!

Ik betaalde voor m’n exemplaar £16,50 pond, wat nu zou neerkomen op zo’n 22 euro. Niet goedkoop dus, maar kijk, ‘t werkt voor mij en ik heb het er voor over. Staat er niet direct een tripje naar Londen op het menu? Dan kan je ‘m ook steeds online bestellen

Groetjes,

Laura

(*)Edit: blijkbaar is de Pixi Glow Tonic ook te koop bij Beauty Queen Gent! Thanks for the tip Hanna!

12 thoughts on “PIXI Glow Tonic

  1. Als het echt zo goed spul is zet ik het zeker op mijn wishlist voor Londen! Mijn mama en zusje zouden er heen gaan als ik weg ben dus ga ik zeker een lijstje aan hun meegeven! 😀 Ik vind het flesje er inderdaad ook al heel erg mooi uitzien <3

  2. Woops had deze hype volledig gemist blijkbaar! 🙂 Mijn huid reageert soms nogal vreemd op Aloe Vera dus denk niet dat ik zelf ga aankopen. Verder ziet het er wel een fijn product uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *