Philosophy

Philosophy ‘Purity made Simple’ 3-in-1 cleansing gel

Voor kerst wilde ik maar één ding, maar eenmaal ik het had, belandde het HELEMAAL ONTERECHT ergens in mijn kast. Mijn andere reinigers waren immers nog niet op, en ik was eigenlijk een beetje ‘bang’ het te gebruiken. Dat heb ik altijd met producten waar ik lang naar uitgekeken heb.. Nu, eenmaal mijn andere reinigers leeg waren, haalde ik deze ster weer boven water! En nu? Nu staat hij al twee maand in mijn kast te blinken!

Ik heb het over de Philosophy ‘Purity made Simple’ 3-in-1 cleansing gel, een reinigingsgel die die specifiek ontwikkeld werd voor een gecombineerde tot vette huid. Laat je echter niet vangen, deze reiniger is zo mild dat zelfs een droge huid hier niet van zal gaan uitdrogen! Hij is gewoon beter afgestemd op de noden van de iets vettere huid.

P1010989

Maar waarom wilde ik deze zo graag? Wel, het zit eigenlijk al een beetje in de naam! Deze gel reinigt de huid op een zeer ‘simpele’ manier. Eenvoud. What’s not to love? Ik gebruik deze het liefst in combinatie met mijn sonische borstel, maar je kunt ook gewoon je handen gebruiken. Hij doet hoe dan ook z’n werk! Plus, ik ben altijd wel te vinden voor een beetje ‘Philosophy’ !

P1010991

Je hebt echt niet veel van de gel nodig. Ten eerste is de dop zo gemaakt dat je er geen liters van kan gaan verspillen. Er komt telkens een erwtje product uit, die zo hard gaat schuimen, dat je je afvraagt hoe je de flacon ooit zal opmaken! Ook heeft de gel best wel een dikke structuur, waardoor je niet per ongeluk alles uit de flacon laat lopen! De geur is vrij neutraal, niet echt iets wat ik gewoon ben van Philosophy, maar kom.

P1010993

Na het reinigen van m’n huid ga ik gewoon door met m’n verzorgingsritueel. Hoewel deze gel misschien niets voor jou is, past een product uit de Philosophy ‘Purity made simple’-lijn eigenlijk in ieders gezichtsverzorgingsroutine. Jee kan ze krijgen voor elk huidtype en is een échte aanrader als je een simpele, doeltreffende manier zoekt om jouw huid mild te reinigen! Mild! Lees je dat? MILD!

De Purity made simple foaming 3-in-1 cleansing gel for face and eyes kost EUR 19,95 (225 ml) bij Ici Paris XL

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Philosophy ‘Purity made Simple’ 3-in-1 cleansing gel

  1. Oeh, dat ik eigenlijk helemaal niet zo duur! Ik had echt in mijn hoofd zitten dat de producten van Philosofy niet te betalen waren. Daaarom heb ik er verder eigenlijk ook nooit naar gekeken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *