Personal

PERSONAL: I’m moving out!

Dé week der weken is voor mij aangebroken: I’m moving out! De afgelopen week was ik een weekje thuis om het huis af te werken, in te pakken, schoon te maken, .. waardoor ik nagenoeg geen tijd in vooruitschrijven kon stoppen. Een héél eng gegeven voor mij, maar een noodzakelijk kwaad.

Intussen zijn we in totaal net geen drie jaar bezig geweest aan ons huis. Van de sloop van het oude, tot het prachtige ‘kasteel’ dat het nu geworden is. Een hele hoop frustratie, bloed, zweet en tranen (ik HAAT schilderen) heeft het gekost, maar ein-de-lijk is ‘t af! De officiële verhuisdatum ligt op 31/10. Dan zouden we normaal de eerste nacht doorbrengen in ons huisje. Hoe spannend is dat allemaal?

Op Essential Honesty wordt het de volgende weken wat stiller. Jullie weten door dit artikel al dat ik als de dood ben voor het ‘offline’ gaan van mijn blog. Ik kan echter niet beloven dat er regelmatig artikelen zullen voorbijkomen (hangt allemaal af van hoeveel werk ik heb op m’n ‘normaal’ werk, en hoeveel nog in het huis) de volgende dagen, weken, maar ik ben NIET weg hé! Ik hoop jullie allemaal terug te zien bij mijn volgende artikel?

Ohja, ons huis ziet er nu ongeveer zo uit!

Tot binnenkort lieve lezers,
vergeet mij niet!

Groetjes,

Laura

23 thoughts on “PERSONAL: I’m moving out!

  1. WOW! just… wow! Jullie huis ziet er echt ZO cool uit! Veel succes met de laatste klusjes en het verhuizen. En ik zal geduldig wachten op het volgende artikel 🙂 x

  2. Wauw, echt zo spannend! Wij hebben een huis gekocht en er gewoon zo ingetrokken en ik vond de badkamer verbouwen al zo’n gedoe! Echt zo cool van jullie! 😀
    Veel succes er mee en ik weet zeker dat al je lezers jouw blog zullen blijven volgen Laura! 😉

  3. Proficiat !!!! Het ziet er keimooi uit !!

    Ken het gevoel, wij zijn bezig met verbouwen 🙂 hebben ons huurappartement opgezegd en wonen nu bij de schoonmama tot we in ons huis kunnen. Vermoedelijke inhuisdatum is 1/4/16.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *