Personal

PERSONAL: Almost Settled

Holy mother of God, wat een hectische periode waren de laatste weken. Verhuizen, alles een plaats geven, de eerste bezoekjes en vooral kuisen, kuisen en KUISEN .. ! Maar goed, we zijn zo goed als geïnstalleerd – op een paar kleine dingen na – dus we’re ready to roll!

Argon

Velen onder jullie lieten mij weten dat ze graag een soort van ‘house-tour’ wilden zien op youtube. Hoe trots ik ook mag zijn op mijn stulpje: it ain’t gonna happen. Ten eerste, iets met privé-leven enzo (the boyfriend is er ook nog) en ten tweede, in Oostkamp wordt er (believe it or not) heel erg veel ingebroken..

Je moet een dief natuurlijk niet alles op een presenteerblaadje geven, maar Argon wilde jullie toch al een paar dingen laten zien!

Argon

De keuken is zijn favoriete plekje. Onder de tafel is het door de vloerverwarming heerlijk warm, en mits katten graag ‘beschut’ zitten is dit ideaal. Ofja, gewoon in één van de vele kasten, als baasje weer eens vergeet zijn/haar kasten dicht te doen ..

Argon

Een ander favoriet plekje, moet hij echter wel delen met mij: de blogkamer. Mits ze ons dak nog aan het afwerken zijn, kunnen we nog geen meubeltjes plaatsen. Wordt aan gewerkt as we speak! Maar goed, we hebben wifi, dus ik kan mij bezighouden!

Vanaf vandaag mogen jullie dus weer regelmatige posts verwachten op Essential Honesty. Ik zit alvast boordevol inspiratie, en ook de postbode heeft intussen al z’n weg gevonden naar m’n nieuwe adres! Let’s go!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “PERSONAL: Almost Settled

  1. Super leuk om te zien dat je al een beetje op je stel zit! Het is toch altijd heel wat he, zo’n verhuis! 🙂 Tof dat je ook een blogkamer hebt! 😉

  2. wat leuk om te zien, dat Argon, zo zijn best doet om een kleine rondleiding te geven…hij zit er in elk geval helemaal klaar voor om aan de blogkamer te beginnen

  3. Haha super dat Argon het huis ook al heeft goedgekeurd! 😉 En ik snap het ergens wel hoor. Een room tour kan je nie vergelijken met een house tour. Maar de fotootjes die je nu al toonde zijn duidelijk. Je hebt een prachtig nestje! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *