Make-up

Some ‘Paul & Joe’ Cuteness

Als grote kattenliefhebber kijk ik altijd vol liefde uit naar de nieuwe collecties van Paul & Joe. Het Japans-Franse merk heeft iets met het concept ‘cute’, en af en toe duikt er eens een katje op in hun collectie. Het merk is nog niet zo héél lang verkrijgbaar in onze contreien, maar intussen heeft het al héél wat fans bijeengesprokkeld, net omwille van hun ‘cuteness overload’! Vandaag stel ik jullie met veel liefde mijn twee nieuwe ‘Paul & Joe’-schatjes aan jullie voor!

Het leuke aan de producten van Paul & Joe is, dat ze stuk voor stuk pure eye candy zijn, en er niet alleen voor zorgen dat je er stralend uitziet, dat je kaptafel er ook nog eens een héél stuk schattiger uitziet. Ook een van de redenen waarom ik zo gek ben op’t merk. Dat, en katjes!

Paul & Joe Cute

Even een kleine flashback naar zomer 2015, wanneer Paul & Joe z’n ‘Café Parisienne’-collectie lanceerde. In deze collectie zat deze prachtige lipstick, met twee kleuren. OH MY GOD! Hoe schattig is dit? Dankzij een unieke, Japanse techniek om snoep te maken, blijven deze schattige kattenkopjes trouwens zichtbaar totdat de lippenstift op is. Voor wie de huls trouwens niets vind – alhoewel, who doesn’t like tigers?! – kan ‘m perfect switchen naar een andere. Praktisch, niet?

Paul & Joe Cute

Paul & Joe is echter méér dan alleen katjes. Ook andere schattige producten, zoals deze cream blush wisten hun weg te vinden naar mijn stash. Deze perzikkleurige cream-to-powder blush geeft een levendige blos aan mijn wangen, zonder echt too-much te zijn. Deze kleur lijkt misschien wel fel, maar eigenlijk is hij héél makkelijk op te bouwen.

Paul & Joe Cute

Paul & Joe Cute

En tussen ons gezegd en gezwegen, vinden jullie ook niet dat de bloemen op de foto perfect samengaan met de verpakking van deze blush? Yezzuree!

De producten van Paul & Joe zijn bij beperkte verkooppunten beschikbaar. De verkooppunten kan je via deze link vinden.

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Some ‘Paul & Joe’ Cuteness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *