Marc Jacobs, parfum, perfume

Parfum van de week: Marc Jacobs – Daisy Hot Pink

Dit heerlijke parfum van Marc Jacobs zal trouwe lezers wellicht niet onbekend zijn. Sinds vorige lente behoort de ‘Daisy Eau so Fraiche’  tot mijn parfumstash. Daisy, het parfum waarop deze eau de toilette gebaseerd is, krijgt dit najaar een nieuwe outfit: een little black dress met een schattig roze bloemenhoedje! Ook de geur kreeg een winters make-over.

Marc Jacobs Hot Pink

Het parfum Daisy Hot Pink is gelijkaardig aan haar eerder zomerse zusje, maar is veel intenser en zwoeler. Met topnoten van zoete wilde aardbeien, viooltjes, gardenia en jasmijn gecombineerd  met hints berken- en cederhout zorgen voor een heerlijke combinatie. Het resultaat? Een warme, sensuele geur.

Marc Jacobs Hot Pink

Fans van het originele parfum zullen zeker niet teleurgesteld zijn in deze limited edtion!  De flacon straalt naar mijn mening klasse uit en ook de geur kon mij zeker bekoren.  Misschien een leuke verrassing voor velen onder de kerstboom?

Daisy Hot Pink (50ml) is verkrijgbaar bij Sephora voor €60,00 

Groetjes,

Laura

 

9 thoughts on “Parfum van de week: Marc Jacobs – Daisy Hot Pink

  1. Ik heb deze gekocht vorige week in de Douglas in Maastricht toen ik er op weekend was en ik ben er gek op! Een echte aanrader!

    1. Ja, is waar! Nu, als je zoals ik dicht bij Rijsel woont is het op zich geen ramp, want ze hebben daar Sephora! En als ik Kim haar reactie hierboven lees, zie ik dat ze ook verkrijgbaar zijn bij Douglas! En .. Douglas levert ook in Belgie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *