Bodylotion, Panier de sens

Panier des Sens Body Lotion

Je merkt het wellicht aan m’n post-rate, maar Panier des Sens is niet meer weg te slaan uit mijn verzorgingsroutine. De shower scrub is helaas al eventjes leeg en ook de shower gel is al flink over de helft heen. Wat ik jullie echter nog niet heb verteld, is dat Panier des Sens ook een body lotion in assortiment zitten heeft!

Nu de zomer in aantocht is, merk ik dat ik NOG meer smeer dan voorheen. Ook schakel ik dan over naar deep-hydration-mode en ga ik echt voor vettere crèmes en diephydraterende lotions. ‘Tender is the night’ was hier al een goed voorbeeld van, maar ook de Panier des Sens Body Lotion helpt me al een heel stuk verder!

P1020234

Deze body lotion van Panier des Sens bevat zoals alle producten van Panier des Sens die ik tot nu toe heb kunnen testen, biologische olijfolie uit de Provence. Daarnaast zit er ook zoete amandelolie en Sheaboter in, waardoor deze lotion extreem voedend is en zorgt voor de gladde en soepele huid die zowel mijn vriend als ik graag zien tevoorschijn komen.

P1020236

Sheaboter is geen onbekende in beautyland, maar weet je ook waarom? De essentiële vitaminen E, F en A, die de boter bevat, dragen bij tot het reguleren van de vochtbalans van de huid, tot de verbetering van bloedcirculatie én bevorderen de elasticiteit van je huid. Ook de zoete amandelolie zit er niet zomaar in verwerkt. Net als Sheaboter kent amandelolie een voedende werking, verlicht het huidirritaties, trekt snel in en reguleert het het vochtgehalte in je huid. Daarbovenop is ‘ie rijk aan vitaminen, onverzadigde vetzuren, mineralen en oligo-elementen. Héél wat lekkers voor je huid dus!

P1020238

De textuur is precies zoals ik ‘m wil, niet te dik (zonder afbreuk te doen aan het voedende) en ook niet plakkerig. Na het aanbrengen trekt de lotion erg snel in en laat hij ook geen plakkerige film achter. Ideaal voor wanneer je niet veel tijd hebt ‘s morgens of niet van het sticky-lolly-effect houdt. Ook is de geur erg subtiel! De kenmerkende geur van groene olijf, lotus en sandelhout, die de producten van Panier des Sens typeren.

P1020237

Deze bodylotion van Panier des Sens (200ml) is verkrijgbaar bij O-Lijf-Care en kost slechts €12,95! Een koopje, voor zoveel lekkers!

Groetjes,

Laura

Oja! Deze body lotion bevat trouwens geen parabenen, phenoxyethanol, siliconen, aluminium of grondstof van dierlijke oorsprong én werd niet getest op dieren!!!

4 thoughts on “Panier des Sens Body Lotion

  1. Lijkt me opnieuw een fijn product van panier de sens! Leuk dat je zo enthousiast bent over hun produkten! Ik zak ze zeker eens overwegen!

  2. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar nu ben ik wel erg benieuwd. Na de winter kan mijn huid zeker wat extra verzorging gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *