Hé, welkom op Essential Honesty!

Leuk dat je even verderklikt op deze ‘about’ pagina! Mag ik mij even aan je voorstellen? Ik ben Laura, (bijna) dertig jaar jong en woonachtig in Oostkamp, een gemeente naast het prachtige Brugge. Daar woon ik met mijn vriend Christophe, poezenvriend Argon en sinds kort ook met mijn dochtertje Aline. Zij zag op 10 juni 2018 het levenslicht en heeft sindsdien onze wereld volledig op z’n kop gezet. En stiekem ook een beetje mijn blog.

Wat begon in 2012 als een protestschreeuw tegen sommige praktijken in Beautylalaland, ontaarde al snel in een hobby ‘totally gone out of control’! Met een gemengde huid die erg acné-gevoelig is en een voorliefde voor (niche)parfum, probeer ik door de bomen van het grote beautybos mijn weg te vinden! Maar, sinds de geboorte van Aline is Essential Honesty méér dan een beautyblog. Ik deel met jullie mijn wel en wee als kersverse mama, gedachten, producten en zo veel meer.

In januari 2013 begon ik op Blogger met een mini-blogje onder de naam ‘Essential Honesty’. Eerlijkheid (honesty) en klaarheid brengen over het gebruik van alledaagse, voor velen onder jullie essentiële (essential) producten, dat is mijn missie. Door een véél te dure en misleidende aankoop door een verkoopster in een parfumeriezaak, besloot ik te gaan bloggen over mijn eigen productervaringen, in de hoop toch één enkeling een miskoop te besparen.

Wat erg dus kleinschalig begon, groeide uit tot een dagelijkse bezigheid en het aantal bezoekers van mijn blog in het eerste jaar bereikte al snel om en bij de 15.000 lezers! Op 24 november 2013 lanceerde ik mijn eigen website! Hoera! Elke dag bezoeken er intussen dagelijks meer dan 200 mensen mijn blog – ook al blog ik niet meer elke dag. Een getal waar ik super trots op ben!

Op Essential Honesty vind je steeds mijn ongezouten mening, nieuwe collecties die ik niet zomaar ongedeeld kan laten voorbij gaan of persoonlijke artikelen over het moederschap, mijn liefde voor reizen, (niche)parfum en méér beauty-related-posts! Voor elke beauty-liefhebber wat wils dus!

Ik wens je alvast erg veel plezier met het lezen, en hopelijk kom ik je op deze site regelmatig tegen!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Hé, welkom op Essential Honesty!

 1. Hallo Laura,

  Wat een leuk Twitter bericht over de Kneipp massage oliën heb je gestuurd.
  Zou je het leuk vinden om op de perslijst van Kneipp te komen staan?
  Zo ja, wil je mij dan een mail sturen met adresgegevens en social media aantallen van volgers etc.

  Dank!
  Fijne dag.

  Met vriendelijke groet,
  Susan Willers
  Kneipp Nederland b.v.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *