Body- & Skincare

ORLY Melrose Spring Collection

Als dit weekend geen lentekriebels bij jou heeft veroorzaakt, dan moet je toch wel écht jezelf hebben opgesloten denk ik. Zelfs ik, die het op dit moment nog met tuin vol bouwafval moet stellen, zocht een beetje zonnestraaltjes op, samen met mijn – aan de leiband uiteraard – kleine poezenvriend!

Goed, lentekriebels dus. Zon, licht, de eerste bloemen, vogeltjes, .. Kleur, kleur en nog eens kleur dus! Zowel in de garderobe als in m’n make-up en nagels. Ja, ook m’n nagels verdienen een kleurtje in de lente. Favoriete lentecollectie op dit moment is niet de Pastelcollectie van OPI – lees: té voorspelbaar, zelfs voor ondergetekende – maar wel de ‘Melrose’-collectie van Orly!

ORLY Melrose

Over deze collectie is er al veel virtuele inkt gevloeid, maar ook ik wilde er eens m’n zegje over doen. De ‘Melrose’-collectie schreeuwt gewoon mijn naam. Deze lentecollectie bestaat uit zes kleuren. Mooie ‘voor-elk-wat-wils’ rozetinten en vrolijke mintgroene lakjes die één en al lentegevoel uitstralen. Drie hebben een creamy finish, eentje heeft een parelmoerglans, nog ééntje is bezaaid met glitters en de laatste heeft én structuur én shimmer. Benieuwd naar de kleurtjes en swatches?

The ‘Pinks’

Het grootste deel van de collectie bestaat uit rozige tinten. De ene is wel iets meer koraalkleurtig dan de andere, maar wanneer je ze naast elkaar zet, hebben ze toch allemaal dezelfde basis: roze!

ORLY Melrose
Van links naar rechts:

  • ‘Window Shopper’: een felle neonroze kleur met een semi matte finish, die ontzettend goed dekt!
  • ‘Trendy’: een lichte, zalmrozige tint met zilveren glittertjes en een korrelige structuur. Lakt daardoor iets moeilijker, maar blijft wel langer zitten
  • ‘Feel the Funk’: een lichtpaarse ‘sheer’ basis bezaaid met glittertjes
  • ‘Beautifully Bizarre’: een héél lichte lilakleur – zelfs iets meer neigend naar grijs – met een parelmoer glans

ORLY Melrose

The ‘Mints’

Mintgroen – en de varianten er op – is hét kleur van dit seizoen heb ik mij laten vertellen. Je ziet ze dan ook in quasi elke collectie de kop op steken! In deze collectie zitten er twee

ORLY Melrose
Van links naar rechts:

  • ‘Vintage’: een frisse, mintgroene kleur die op je nagels een soort van subtiele glow heeft
  • ‘Hip & Outlandish’: een teal-achtige kleur. Meer groen-blauw-achtig eerlijk gezegd! Kan er niet zo goed een kleur op plakken, maar dit maakt ‘m net zo speciaal!

ORLY Melrose

Elk lakje uit deze collectie heeft opnieuw de gepatenteerde slipvrije dop, waardoor je heel precies kunt gaan lakken. De borsteltjes zijn ook niet zo super groot, waardoor je makkelijk bij de nagelriemen kan gaan lakken.

Getting quite fond of Orly, eerlijk gezegd! Hun kleurtjes zijn fris én van hoge kwaliteit. De Amp’d-collectie vond ik nog net iets beter – zeker naar houdbaarheid – maar ook deze ‘Melrose’-collectie mag er zeker wezen!

ORLY Melrose

De Melrose collectie is verkrijgbaar vanaf midden-maart (de lente dus) verkrijgbaar in alle filialen van Di Beauty & Care en dit voor €12,95 per flesje.

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “ORLY Melrose Spring Collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *