Body- & Skincare

ORLY Amp’D flexible color

Een nagellak die zonder problemen een week blijft zitten? Daar teken ik voor! Nu ik lange nagels heb vind ik het leuk om m’n nagels te lakken, maar niet elke dag. Daar heb ik ten eerste de tijd niet voor, noch de skills. Neen, als het op lakken aankomt zou ik mijn ‘efforts’ het liefst tot een minimum beperken. Een week? ORLY belooft het!

DSC_2383

ORLY intrigeerde me al een tijdje. Ik zag al een paar reviews van bevriende beautybloggers voorbij komen, toen ik plots de befaamde ‘beautybloggers-made-me-do-it’-kriebel kreeg. Ik moest en zou een lakje uittesten! Het werd een ‘nude’ bruintint die ‘Speakeasy’ werd gedoopt.

DSC_2383

Nu, dat lang blijven zitten is niet het enige dat de Amp’D-collectie belooft. Ook belooft hij sneller te drogen, vlekvrij te zijn én makkelijk te verwijderen met gewone remover. Hmmmm. Sceptic-modus geactiveerd!

Het aanbrengen van de nagellak is makkelijk. Het dopje is gemaakt van rubber waardoor je heel precies kunt werken, iets wat wel nodig is met dit iets bredere borsteltje. Persoonlijk vind ik de OPI-borsteltjes makkelijker om mee te lakken, maar toegegeven, met een ‘fijner’ borsteltje als deze kan je véél preciezer werken. Oefening baart kunst zeker?

DSC_2383

Belangrijk om te weten, is dat de kleur an sich niet voldoende is om het ‘ik-blijf-een-week-zitten’-effect te bekomen. Bij een kleurtje moet je immers altijd de flexible sealcoat bijbestellen, zodat de kleur als het ware vastgezet wordt op je nagels.

Ook zijn de lakjes dierenproefvrij en zijn ze vrij van DBP, Tolueen en Formaldehyde! Leuk dat steeds meer merken dit beginnen mee te nemen!

DSC_2383

Hier zie je twee dunne laagjes kleur en twee laagjes sealcoat. Ik raad je wel aan om zéker twee laagjes kleur aan te brengen, dat geeft het mooiste effect! Het verwijderen van de lak ging trouwens ook zeer vlot. Ik deed dit pas na 8 dagen, want toen pas begon de lak te chippen! Test geslaagd!

DSC_2383

De producten van Orly zijn verkrijgbaar bij Di beauty & Care. Er bestaan 36 kleurtjes lak, dus ik ben er vrijwel zeker van dat er ook een kleurtje voor jou tussen zit! Je betaalt €15,99 voor de Color Amp’d flexible Color en ook de sealcoat kost €15,99

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “ORLY Amp’D flexible color

  1. Deze kleur orly lak is inderdaad erg mooi, maar ik moest ook wel erg wennen aan het kwastje…echt fijn om te lezen dat de lak zo lang bleef zitten op je nagels…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *