nails, OPI

OPI Sheer Tints!

2014 is voor mijn nagels het jaar van OPI! Na de ‘Gwen Stefani-collectie’ en de ‘Brazil by Opi’, lanceert het nagellakmerk opnieuw een collectie! Niet zomaar eentje – want OPI zou OPI niet zijn zonder vernieuwing te brengen in de nagellakwereld – maar eentje die wellicht opnieuw een trend zal zetten. Remember crackle nagellak? Juist ja, OPI was hier pionier! Dit voorjaar mogen we kennis maken met de OPI Sheer Tints: gekleurde topcoats waarmee je alle kanten uitkunt!

Display

Je kunt ze op zichzelf dragen voor een transparante, maar kleurrijke nagellook én je kunt ze dus ook gewoon over je dagdagelijkse nagellak aanbrengen. Neem bijvoorbeeld een nude-lakje. Deze kan je volledig een andere touch geven door één of meerdere ‘Sheer Tint’-lagen aan te brengen boven elkaar. Hierdoor kan je bijvoorbeeld makkelijk een ombré-look crëeren, zonder te prutsen met een sponsje.

OPI lanceert vier basiskleuren waarmee je aan de slag kunt gaan:

2014opisheertints

Voor de mensen die niet graag kiezen (want kiezen is verliezen) geeft OPI de mogelijkheid om alle lakjes uit te proberen door weer een mini setje te introduceren. Deze Mini Tints bevatten 3,75 ml van de vier topcoats, ideaal om mee aan de slag te kunnen. De aanbevolen verkoopprijs van dit setje is € 18,50.

mini

Ben je verknokt aan één kleur, kan je de full size aanschaffen. Deze hebben een aanbevolen verkoopprijs van € 14,50. Welk lakje zou jij graag probereb?

OPI Sheer Tints. Vanaf halverwege april te koop bij onder andere Planet Parfum!

Groetjes,

Laura

13 thoughts on “OPI Sheer Tints!

  1. Ik vind het niet geweldig denk ik. Ik houd heel erg van dekkende kleurtjes. Wel kan je hier leuke gradients van maken, maar daarvoor vind ik OPI dan weer net iets te duur.

  2. Ik had dit gezien bij teskuh, volgens mij is het de bedoeling dat je hiermee gaat experimenteren en kleuren gaat meningen. Dat je waarschijnlijk van de nagellakjes die je al hebt nieuwe creaties kan maken. Opzich niet verkeerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *