Personal

Onthaasten bij Wu Wei

Herinner je je nog dat ontzettend warme verlengde weekend enkele weken geleden? Je weet wel, toen ‘t ongeveer 25°C was in de schaduw, en om te bakken in de zon? Juist ja. Net dat weekend gingen wij naar Wu Wei. Niet echt topweer om in een sauna te gaan doorbrengen zoals vorige keer, maar des te beter weer om te gaan onthaasten ..

wu wei

Je leest het goed, onthaasten! Wellnesscentra zijn immers meer dan een zoveelste sauna of hamam. Wu Wei heeft die faciliteiten wel, maar ook wanneer het niet bepaald sauna-temperaturen zijn buiten. Favoriete plekje van de dag was het zwembad en het omliggende terras. Hoewel het een verwarmd zwembad is, bracht deze de nodige verkoeling op die bloedhete dag!

wu wei pool

wu wei pool

Ook de Hot Tub was zeker een aanrader. Helaas konden we er maar eventjes in vertoeven, want het dakterras was afgehuurd. Het is immers mogelijk om het dakterras te huren en er zo alleen van te genieten. Op het dakterras vind je een hot tub, een sauna en een dompelvijver.

PUPA Vamp

Voor volledige onthaasting raad ik jullie één van de behandelingen aan die Wu Wei aanbiedt. Allen met Ahava-producten, dus niet alleen de behandeling zelf is hoge kwaliteit, maar ook de producten die ze gebruiken tijdens het behandelen! Wij lieten ons trakteren op een lichaamspeeling- & packing. Vriendjelief viel zelfs in slaap!

wu wei behandeling

Quality time ten top in onze badjas langs het zwembad. Een lekker glas wijn erbij, wat heerlijke tapas .. Wat heeft een mens nog meer nodig? De tapas is trouwens overheerlijk! Als ik een tip mag geven, neem in het restaurant of de bareen tapas-combo als middag- of avondmaal. Heel verrassende smaken, en prijs-kwaliteit zit zeker goed.

wu wei drinks

wu wei tapas

Prijzen, menukaart, themadagen én de verschillende lichaamsbehandelingen vind je terug op hun website. Wu Wei zelf vind je terug in de Kongoweg 23, 8500 Kortrijk

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Onthaasten bij Wu Wei

  1. Tgo zo’n dingen lijken me zo leuk maar om een of andere reden doe ik het nooit. Nu is het lief niet bepaald een sauna, massage persoon.

    1. Ah, das wel balen.. Mijn vriend gelukkig wel, maar ‘t is zeker te doen met vriendinnen, mits ‘t geen naakt-sauna is! Maakt de drempel voor heel wat mensen net iets lager!

  2. […] Voor ik zwanger werd, stond er regelmatig een bezoekje aan de wellness op het programma. Zowel mijn vriend als ik kunnen enorm genieten van een sauna-, hammam- en relaxatiemoment waardoor we toch probeerden tweemaandelijks een bezoekje probeerden in te plannen. Nu ik zwanger ben, is zo’n wellnessmoment niet meer altijd zonder risico’s. Maar wat mag wel, en wat niet? En, alle zorgen eventjes loslaten, gaat dat nog wel? Ik ontdekte het bij één van mijn favoriete wellnessadresjes: Wu Wei in Kortrijk. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *