Body- & Skincare

Onder mijn Kerstboom: Korres ‘THE COLLECTION’ Gift Sets

Eerst en vooral: welkom in 2019! Het is een tijdje stiller geweest hier op Essential Honesty, maar laat ons zeggen dat december een bewogen maand was. Niet alleen de drukte van de feestdagen eisten zijn tol, maar ook het overlijden van mijn grootmoeder zorgde ervoor dat m’n hoofd té vol zat om luchtige artikelen te schrijven .. Maar goed, de Kerstvakantie deed me deugd, en hier ben ik weer!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over het Griekse merk Korres schreef. Niet dat ik in de twee jaar sinds ik er ‘t laatst voor schreef niets van gebruikte, maar vooral omdat de producten die ik toen gebruikte, nog steeds dezelfde waren. Nu brengen ze echter een leuke Gift Set Collectie uit, die ik zo leuk vond dat ik besloot ze mezelf cadeau te doen onder mijn ‘Kerstboom’. Om die rare decembermaand door te spoelen, zeg maar!

Alle begin is klein

De sets bestaan uit een full size body lotion van 200ml en een shower gel van 250ml en zijn ideaal om als cadeautje te presenteren aan elke skincare lover die het graag wat ‘specialer’ heeft onder de douche. Ze bestaan in verschillende varianten, waar ik er drie van in huis heb. Elk met z’n eigen geursensatie en voedende eigenschappen!

  • Ginger-Lime Collection: Een sterke, citrus-achtige geur. Iets wat m’n vriend aangenaam vindt na het sporten en een geur dat ‘s morgens vooral een vitaliteitboost geeft, zowel bij het douchen als bij het smeren achteraf. Vervliegt wel na enkele uren, maar mits ik niet echt een fan ben van citrusgeuren vind ik dat niet zo heel erg.
  • Bergamot-Jasmine Collection: Mijn favoriet! De bloemige Jasmijn is mijn favoriete geurnoot, de bergamot maakt het geheel iets frisser en vitaler, zonder echt ‘citric’ te worden. De geur blijft ook ‘t langst hangen van de drie. ‘s Namiddags ruik ik ‘m nog op m’n huid.
  • Olive Blossom Collection: Deze Olive Blossom heeft de meest neutral geur van de drie. Een heel warme, pure geur eigenlijk. Zoals je van zeep kunt verwachten eigenlijk. Een aanrader voor dagen waarin een sterke geur onder de douche ‘too much’ is of wanneer je met een neutral geur de dag wil afsluiten. En ja, ook ik als parfumliefhebber heb het graag ook gewoon eens simpel.

Alle begin is klein

Mooi verpakt in een neutraal geschenkdoosje, zijn ze leuk om bij elke gelegenheid cadeau te doen. Ik legde de mijne nu wel onder de Kerstboom, maar dit is toch wel iets waar je iedereen een plezier mee kan doen?

Deze Korres Geschenksetjes zijn te koop bij NewPharma, en kosten net geen € 17 per stuk. Ideaal om jezelf ook even na de feestdagen te verwennen met een klein cadeautje.

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Onder mijn Kerstboom: Korres ‘THE COLLECTION’ Gift Sets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *