Body- & Skincare

Odorex Cleargel Stick

Wie mij in real-life kent, weet dat ik een trouwe gebruiker ben van het merk Odorex. Niet zo zeer omwille van de geur of frisheid, maar gewoon omdat het de enige deodorant is die mij echt volledig voor 100% kan drooghouden. Ongeacht de stof die ik draag, ongeacht de temperatuur binnen of buiten! Sinds kort bestond er echter een nieuwe telg, die ik met véél plezier meenam toen ik over de landsgrens was.

De Ultra Protect Cleargel is de nieuwste variant binnen het Odorex-gamma. Hoewel ik al jaren trouw de crème & depper gebruik, had ik nog nooit deodorant in gel-vorm geprobeerd. An sich niet echt héél vernieuwend, al vind ik wel dat je sneller in je kledij kan springen én dat het gevaar op witte plekken tot een minimum herleid wordt.

Odorex Cleargel

Grootste voordeel zit ‘m in z’n kracht. Het verschil is dat dit veel langer en beter beschermt dan een standaarddeo. Deze blijkt tot zo’n 48 uur te werken, wat echt zotlang is voor een sweaty panda als ondergetekende. Een ander verschil is dat je dit product ’s avonds moet aanbrengen zodat de werkzame bestanddelen goed kunnen inwerken terwijl je slaapt.

Odorex Cleargel

Eerlijk is eerlijk: het is wennen om ‘s avonds deo aan te brengen, zeker wanneer je een ochtend-douche’er bent zoals ik. Ik breng deze deo dan ook aan de dag wanneer ik gesport heb. Dan ben ik vers gedouched én kan het product direct z’n nut bewijzen! Which it does, maar van Odorex had ik niet anders verwacht.

Odorex Cleargel

Net zoals alle Odorex-producten, is deze Cleargel nagenoeg geurloos. Het ruikt een beetje naar babypoeder. Het is wel wat wennen om dat ‘frisse’ gevoel achterwege te laten bij het aanbrengen van deodorants, maar je oksels blijven gewoon heel neutraal doorheen de dag. Toegegeven, op warme dagen grijp ik liever naar een roller of spray met een fris geurtje, zoals die van Nivea of Rexona.

De producten van Odorex zijn naar mijn weten enkel te koop bij onze Noorderburen. Er bestaan verschillende varianten, waarvan deze Cleargel-variant de nieuwste telg is! Bij Etos betaalde ik €4,10 voor deze cleargel-stick!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Odorex Cleargel Stick

    1. Wel, inderdaad! De Secret-sticks ruiken wel iets feller (maar dat is een kwestie van smaak) en zien er iets aantrekkelijker uit! Betaalbaar & prettig alternatief, dat zeker! Al is dit wel een van de enige deo’s waar ik echt 100% droog bij blijf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *