Make-up, NYC

NYC Color Wheel Mosaic Face Powder

Hoewel ik mezelf meer en meer als een luxepaardje begin te bestempelen op het vlak van make-up, kan ik nog steeds betoverd raken door budgetproducten. Denk maar aan de Catrice-primer, ELF Flawless Foundation én de BB-cream van NYC dat ik sinds kort regelmatig gebruik.

Ook nieuw in mijn make-up routine (en van hetzelfde merk overigens)is het ‘NYC Color Wheel Mosaic Face Powder’, een product dat ik véél eerder had moeten ontdekken!

NYC Color Wheel

Je kent ze wel, van die dagen dat je je make-up een beetje wil ‘pimpen’, maar niet héél je make-up bakje overhoop moet rommelen? Wel, ik had ze de laatste tijd steeds meer, en omdat ik ook niet elke dag aan het shapen, blushen en highlighten wil gaan, wilde ik een subtiele alles-in-één. Found it! De ‘Color Wheel’ is een product die niet ultra dekkend is, niet te fel gekleurd is maar wél een ‘natural glow’ op je wangen tovert.

NYC Color Wheel

Not your average blush, want door dat de mozaïek ook bronzer en highlighter bevat, krijg je een mengelmoesje van alles. Een beetje sunkissed, een beetje glowy én een gezonde blos. Mag ik trouwens ook nog eens even het ‘cuteness’-gehalte benadrukken? Geef toe, het oog wil ook wat hé?

Swatches van de kleuren:

NYC Color Wheel

Op m’n gezicht is de swatch erg moeilijk vast te leggen op foto. De blos is erg subtiel en ideaal voor een ‘no-makeup makeup look’ Nogmaals, deze had ik eerder moeten ontdekken! Budgetvriendelijk én toch luxueus! I love it!

Het ‘Color wheel’ is verkrijgbaar in drie kleurvarianten (in de Belgische NYC-schappen weliswaar en kost 4,99€!

Groetjes,

Laura

14 thoughts on “NYC Color Wheel Mosaic Face Powder

  1. Dat colorwheel ziet er inderdaad super handig en goed uit voor dagen waarop je niet veel zin hebt om aan de slag te gaan met highlighter, bronzer en blush. Fijne review!

    1. Ja, ‘t is echt een schot in de roos! Wel balen dat ik daarvoor speciaal in een Kruidvat verder van huis moet gaan kijken. Hier hebben we geen NYC-schap..

  2. Ik houd van natural glows. Staat ook gewoon veel beter bij mij. Tijd om deze op mijn wishlist te zetten anders wordt het deze maand iets te bont want ik heb te veel aankopen gedaan.

    1. Zo’n gekke aankoop is het niet hé qua prijs? Maar ik begrijp het :p Het begint allemaal met ‘ik heb maar één iets nodig’ en voor je ‘t weet heb je een hele tas vol make-up mee naar huis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *