Jewels

New in: Spring Jewelry!

Hebben jullie de laatste tijd ook al zo genoten van de eerste lentezon? Ik alvast wel! Dikke winterpulls worden opnieuw naar de onderste planken verbannen en rokjes, jurkjes en shorts mogen alweer wat meer in het gezichtsveld komen liggen. Bij mij net van ‘t zelfde, al pas ik in de lente ook mijn juwelen wat aan aan de eerste zonnestraaltjes! Het mag opnieuw wat kleurrijker én vrolijker!

Kijk je even mee naar deze twee nieuwe aanwinsten? Ook haalde ik even mijn Daisy parfum van Marc Jacobs van onder het stof! Geen beter luchtje dan dit om de lente mee in te zetten, toch?

P1020014

P1020018

Deze prachtige Daisy-inspired ring past perfect bij m’n gemoed! Een mooie pastelkleur die bij m’n lichte huidskleur past. De ring is verstelbaar zodat hij perfect rond elke vinger past!

P1020016

Daisy meets Daisy! Love this picture!

Ook wat armcandy kan geen kwaad, niet? Deze icy-blauwe touwtjesbracelet is afgewerkt met verschillende bedeltjes. Je herkent onderandere het ‘infinity’ teken, dat voor mij voor oneindige liefde en vriendschap staat, een uil die staat voor wijze beslissingen en moed en tenslotte een takje, die voor mij een nieuw begin impliceert!

P1020021

Deze juweeltjes kan je bestellen bij Bornprettystore.com op de afdeling ‘Jewelry & Accessory’, een groothandel gelokaliseerd in Hong Kong. De levering duurt wel even (tussen de 2 a 3 weken) maar is wel gratis. Ik raad je bij zo’n webwinkels aan te betalen met paypal, zodat je de volledige betaalcontrole blijft behouden. Ikzelf heb deze juwelen betaald om na te gaan of ook betalende klanten correct bediend worden.

De kwaliteit van deze juweeltjes valt al bij al wel mee. Ik had al heel wat horrorverhalen gelezen over de leverancier van deze juweeltjes, maar ik moet zeggen dat het voor z’n prijs zeker te doen is. Wil je een extra korting scoren op je bestelling? Gebruik dan de code ‘LVKT10’.

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “New in: Spring Jewelry!

  1. Ik vind de Daisy inspired ring heel erg leuk! Eerste waar ik aan dacht toen ik de foto zag voor ik de post begon te lezen was ‘hé die lijkt op daisy van Marc Jacobs!’ 🙂
    Ik vind je site ook heel erg mooi gedaan! Heel leuke indeling enzo!
    Je hebt er een nieuwe volger bij! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *