Rituals

New in: Rituals Jasmine Dream

Confession van het weekend: I have a thing for scented candles! Ik heb ze in alle geuren, kleuren en prijsklassen en heb sinds begin deze week een nieuwe telg mogen verwelkomen in mijn collectie: Jasmine Dream van Rituals. De keuze voor een Rituals-geurkaars is niet echt een verrassing, want damn, ze hebben ontzettend heerlijke geuren in hun assortiment zitten! En dan heb ik het eigenlijk niet enkel over hun kaarsen ..

Rituals Jasmine Dream

Mijn eerste geurkaars was er trouwens een van Rituals! De ‘under a fig tree’ is nog steeds een van m’n favoriete geuren en as we speak is er een nieuw exemplaar naar mij onderweg. Maar goed, verandering van spijs doet eten en daarom – deels omdat ik m’n Yankee Candles nog een beetje wil sparen – ging ik deze winter op zoek naar een heerlijke geurkaars die toch iets ‘bereikbaarder’ was dan die van Yankee Candle. Ze zijn verkrijgbaar in België, I know, maar ik snuffel toch liever eerst voor ik iets koop ..

Rituals Jasmine Dream

Jasmine Dream was liefde at first sniff! M’n liefde voor de ontspannende Jasmijngeur is nog steeds niet verdwenen én als die dan nog eens gecombineerd wordt met de rustgevende ylang-ylang (nog zo’n heerlijke bloemengeur) moet dat gewoon klikken met mijn reukorgaan.

Rituals Jasmine Dream

Net zoals elke Rituals geurkaars branden ze heel mooi gelijkmatig op! Mijn ‘under a fig tree’-kaarsen branden met gemak een uur of 50-60, dus ik hoop dat het met deze bloemige variant minstens even lang genieten wordt! Trouwens, nu heb ik eindelijk een witte glazen kaarshouder! Nice addition to my collection!

De Jasmine Dream geurkaars is te koop bij alle Rituals-filialen voor €17,50. Ook zijn ze te koop bij sommige Rituals-counters bij Inno!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “New in: Rituals Jasmine Dream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *