haircare

My New Para-P’haircare

Iets wat ik tot voor kort zelden tot nooit deed, was haarverzorging inslaan bij de apotheek. Raar eigenlijk, want hoe ik ook dweep met skin- & bodycare uit de parapharmacie, reikte mijn kennis van de haarverzorging niet echt verder dan het merk Klorane. En dat kwam dan nog door een Deautybox begod. Tijd om mezelf eens verder te gaan verdiepen in die wereld, en dan nog ’t liefst via een Apotheek online!

Time is money de laatste tijd, dus heel veel van mijn skin-, body- & haircare vindt zijn weg naar de beautykast via de post. Zo ook mijn laatste twee aanwinsten uit het gangbare haircare-gamma van de apotheek! Kijk je even mee?

Apotheek Online 1

Phytorhum Energizing Shampoo


Wie mij al een tijdje volgt op instagram, heeft misschien al opgemerkt dat m’n haar enorm lang is geworden. Wat zo is natuurlijk, maar het is vooral door afscheid te nemen van mijn ‘laagjeskapsel’ dat het veel langer lijkt! Fijn haar als dat van mij, ziet er echter al snel futloos uit als ik ’t niet met een volumeshampoo was.

Apotheek Online 1

Deze van Phyto kon ik al eens testen via één van m’n beautyboxen, en beviel me zo goed dat ik ‘m direct in m’n winkelmandje gooide! M’n haar voelt véél stugger aan – that’s a good thing – en zit vol leven & volume! Je ziet ’t verschil gewoon op mijn insta-foto’s, and I like it! Wél aan te vullen met een voedende conditioner want voor mijn fijne, ergo breekbare, haar is hij niet voedend genoeg.

Klorane Glanswater met magnolia

Stug haar ziet er bij mij helaas een beetje dof uit, dus daar moest ik ook iets op zien te vinden. Voedende maskertjes zijn één ding, maar een beetje extra glans kan zeker geen kwaad. Klorane was, gezien mijn vorige positieve ervaringen, een veilige keus. Daarom besloot ik eens een glanswater te bestellen van het merk!

Apotheek Online 1

Dit ‘watertje’ breng je gewoon aan op nat haar, net voor je ’t gaat stylen. Het ontwart en beschermt je haar direct en zorgt na het drogen voor een prachtige glans. Ook al moet ik dringend naar de kapper om de puntjes bij te werken, je ziet het dankzij deze spray gewoon niet! Opnieuw, iets met te weinig tijd..

Apotheek Online 1

Kende jij deze producten al, of heb je andere aanraders binnen de wondere wereld van de parapharmacie?

Beide producten zijn verkrijgbaar op Apotheek-Online en worden netjes binnen de twee werkdagen thuis geleverd. Ook zijn er regelmatig acties, waardoor je producten uit de parapharmacie met een leuke korting kan scoren.

Groetjes,

Laura

1 thought on “My New Para-P’haircare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *