Nuxe

New Nuxe Huile Prodigieuse

Wat doe je als één van je favoriete producten blijkt op te zijn en je niet direct in de buurt een nieuwe kan aanschaffen? Wel beste lezer, ik doe ofwel twee dingen! Ofwel ga ik panikeren, ofwel schakel ik vrienden in! Onlangs was mijn grote flacon Nuxe-Huile Prodigieuse die ik meebracht uit parijs helemaal leeg en vond ik in de apotheek nergens een grote fles.

Kleine flesjes, dat wel, maar die zijn véél te snel op en ik vind ze in België ook wat duur. Ervaring heeft mij immers al geleerd dat je de Nuxe Huile Prodigieuse tot wel 30% goedkoper kan aanschaffen in een Franse apotheek. Helaas stond er enkele weken geleden nog geen tripje naar Frankrijk in de planning.

P1020022

Gelukkig heb ik een lieve vriendin die mij regelmatig vraagt of ik iets nodig heb uit Frankrijk als ze naar Parijs of Auchan gaat, dus vroeg ik haar om een nieuwe flacon mee te brengen! Voor deze flacon van 100ml betaalde ze iets minder dan 18 euro! Als dat geen koopje is ..

P1020026

Benieuwd naar wat die olie allemaal voor je kan doen? Dan klik je best hier voor de oudere post.

P1020024

P1020025

Ben jij ook zo’n grote fan van deze olie? Ik gebruik ‘m het liefst na het ontharen van m’n benen! Dan hebben ze immers wat extra verzorging nodig? Ook doe ik vaak wat olie in m’n nek, zodat ik heeeeerlijk ruik naar deze olie!

Hoe gebruik jij ‘m het liefst?

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “New Nuxe Huile Prodigieuse

    1. Het merk is ook verkrijgbaar in Nederland (in de apotheek) maar het valt op dat heel wat onder jullie het merk inderdaad niet kennen. Blijkbaar heeft niet elke apotheek dit standaard in assortiment zitten. Zonde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *