nails, OPI

New In: Little OPI’s!

Ik had het stiekem al een beetje weggegeven in mijn post over de herfst- & wintercollectie van OPI, maar toen ik de vier kleurtjes zag die in de ‘Little Northies’ zouden worden verkocht, kon ik niet anders dan op PLACE ORDER bestellen. M’n nagels zijn sinds een maandje ofzo enorm opgeknapt door de intensieve verstevigingskuur die ze al enkele weken ondergaan, dus vond ik het tijd om ze – letterlijk dan – in de verf te zetten.

P1020285

Little Northies

De little Northies & ik, dat was écht liefde op het eerste zicht. De vier mooiste kleuren, for my taste, in één box? Yes please! Zo geschiedde, en na een tweetal weken had ik ze eindelijk in mijn pollekes. In de ‘Little Northies’ zitten vier kleuren uit de Nordic Collection (van links naar rechts):

  • My Dogsled is a Hybrid
  • Do You Have this Color in Stock-holm?
  • My Voice is a Little Norse
  • How Great is Your Dane?

P1020285

Ik heb intussen al ELKE kleur uit deze box gedragen en ik heb het nog géén seconde beklaagd! Vooral ‘my dogsled is a hybrid’ staat prachtig op m’n nagels. En hey, voor €14,95 zo’n leuke set? Mooi meegenomen toch?

Couture de Minnie: Runway Edition

‘eentje is geentje’ was mijn leuze toen ik deze Disney-set uit de zomercollectie van 2013 in m’n virtueel winkelmandje deponeerde. Huge Disney-freak hierzo, en mits ik volgende week naar het land der dromen vertrek, vond ik het niet meer dan gepast om dat met een Minnie-kleurtje op m’n nagels te doen! Vier prachtige kleuren, die só Minnie zijn!

P1020285

  • A Definite Moust-Have
  • Magazine Cover Mouse
  • Chic From Ears To Tail
  • Innie Minnie Mightie Bow

Ik hou van rode tinten op m’n nagels, dus deze set is dan ook een mooie aanvulling op mijn andere rode nagellakjes. Vooral ‘Chic from ears to tail’ is écht een prachtige kleur. ‘t Is een liquid sand, en dat had ik nog niet in m’n stash! En oh my god, die bubblegum-pink/ kleur! Awesome!

Voor deze set betaalde ik op ebay nog slechts 9,95€! Een koopje, misschien omdat deze collectie al van een zomertje geleden is? Ik ben er alvast super blij mee, zowel van m’n ‘Little Norties’ als van m’n ‘Minnie Couture’ !!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “New In: Little OPI’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *