Make-up

New in from LCDN

Het merk Les Couleurs de Noir heeft altijd al een speciaal plaatsje gehad in mijn blog-hart. Het was één van de eerste merken waar ik reviews over schreef op dit stukje internet én het was tevens het eerste Belgische make-up merk waar ik een instant-connectie mee had. Dat het daarbovenop nog eens hypo-allergeen bleek te zijn, een strak zwart design heeft én daarbovenop nog eens een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.. Wel, dat lieve lezers, is hoe ‘t moet.

Hun mascara heb ik jaren aan een stuk gebruikt – ik denk zo’n vier tube’s in totaal versleten, en dat is veel ten huize Essential Honesty – en ook het groene oogpotloodje is tot op het laatste beetje op de make-up tafel blijven liggen. En sinds kort, heb ik opnieuw drie leuke producten van LCDN kunnen uitproberen! Benieuwd?

LCDN New in

LCDN New in

In de zomer misstaat een beetje bronskleur op je gezicht zeker niet. Les Couleurs De Noir heeft 2 bronzers in haar assortiment, eentje voor blondines en eentje voor brunettes. Omdat ik zo bleek ben is de lichtste kleur voor mij ideaal. Ook is de bronzer is niet te fel gepigmenteerd, waardoor je makkelijk kan opbouwen. Het effect is subtiel, maar zo heb ik ‘t graag!

LCDN New in

LCDN New in

Je brengt ‘m ‘t best aan met de poederkwast van LCDN zelf. Ze bevat synthetische haren die uitermate geschikt zijn voor de gevoelige huid. De zachte haren staan dicht bij elkaar waardoor hij het poeder goed opneemt en daardoor kan je het poeder goed aanbrengen op de huid. Synthetische haren hebben trouwens een langere levensduur én zijn diervriendelijk! Plus, deze ziet er toch ook super mooi uit?

LCDN New in

Derde nieuwtje op de make-up tafel, is de Full Gloss Lip Maximizer. Een minty-glosje die niet alleen je lippen van een subtiel kleurtje voorziet, maar die lichtjes gaat tintelen en zo ook je lippen iets voller maakt. Je hebt deze in drie verschillende kleuren, maar deze vond ik persoonlijk de meest subtiele!

LCDN New in

LCDN New in

Op mijn hand zie je trouwens ook nog stiekem een swatch van het groene oogpotloodje waar ik zo gek van ben! Zo’n subtiel effect, maar oh het maakt zo’n mooi verschil! Opnieuw heel wat mooie ontdekkingen van dit Belgische make-up merk! Ook benieuwd?

Alle informatie over de ingrediënten, prijzen en verkooppunten van Les Couleurs De Noir vind je terug op hun site. Je vindt ze ook in de online-apotheek!

Groetjes,

Laura

1 thought on “New in from LCDN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *