Bo-Ho Cosmetics, Shoppen, Spotted

New in: BoHo Cosmetics

Er zijn zo van die webshops die je vanaf het eerste moment meenemen in hun concept. Om maar enkele voorbeelden te geven: webshops als O-Lijf-Care, Heavenly Pure en Secrets By Nature hebben aan mij een trouwe bezoeker én fan. Sinds enkele maanden heb ik ook SoloBioMooi aan dat lijstje toegevoegd.

Ik heb, dankzij hun webshop, al heel wat merken als Lavera, Santaverde en Benecos mogen ontdekken en sinds kort mag ik daar opnieuw een merk aan toevoegen. Niet echt een nieuw merk – want hun bronzer gebruik ik al sinds ages – maar wel een top merk. I’m talking BoHo here!

Boho Cosmetics

Benieuwd welke BoHo-goodies ik in deze doos mocht ontdekken? Laat maar weten in de comments, dan weet ik naar welke producten jullie ‘t meest benieuwd zijn!

Boho Nagellak in ‘Tribu’ en ‘Poudre’

Dat Boho nagellak in assortiment zitten had was voor mij al een verrassing, maar dat ze zijn verrijkt met 73% natuurlijke ingrediënten, is ook iets nieuws. Lief voor je nageltjes dus! Alle lakjes van Boho zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene en kamfer.

Boho Cosmetics

De formule is sneldrogend en bevat bovendien een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen en bevat daarnaast ook silica (iets wat ze produceren bij m’n papa op’t werk trouwens.. ) dat werkt als een natuurlijke versteviger voor je nagels!

Boho Concealer Stick in ‘Beige Diaphane’

Neen, dit is géén lipstick. De packaging doet het misschien niet vermoeden, maar in dit kartonnen omhulsel zit een heuse concealer stick. De concealers van Boho zijn verrijkt met 100% natuurlijke ingrediënten, zoals bijenwas, olijfolie, babassu-olie en grapefruitolie.

Boho Cosmetics

Ze zijn dus héél mild voor je huid, maar dat kan je niet zeggen van hun werking. Ik gebruikte het als ‘testje’ op een hardnekkige puist (je weet wel, zo eentje die ongevraagd op het feestje komt) en POEF! Weg! Makkelijk uit te blenden trouwens met een kwastje, zodat de dekking steeds natuurlijk blijft. Nobody likes a cakeface!

Boho’s ‘Iles Eoliennes’

Tot een week geleden wist ik niet dat er zo iets bestond als een natuurlijk parfum. Een persberichtje en een bezoekje van de postbode later heb ik het zelfs al aan de lijve mogen ondervinden, dankzij de ‘Iles Eoliennees’-geur van Boho. Een parfum die 100% natuurlijk is!

Boho Cosmetics

Ja, 100% natuurlijk, want elk van de ingrediënten in dit parfum zijn van natuurlijke oorsprong. Zelfs de alcohol de in het parfum zit! Naar deze ben ik zélf het meest benieuwd eerlijk gezegd, want m’n huid reageert er zelfs niet op. Bij normaal parfum is dat wél het geval!

Ook benieuwd geworden naar dit natuurlijke merk? Neem dan zeker eens een kijkje op SoloBioMooi of op de website van BoHo Cosmetics zelf. Al vind ik persoonlijk dat die eerste véél betere leveringsvoorwaarden én acties heeft.. Your call!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “New in: BoHo Cosmetics

  1. Whoooo Bo ho cosmetics heeft echt heerllijke producten, ik heb er zelf een aantal en die gebruik ik heel erg graag…de verpakkingen zijn ook echt heel erg bijzonder…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *