Personal, Tips & Tricks

New in: Geurkaarsen voor een klein(er) budget

Ik begin de blogpost van de dag met behoorlijk triest nieuws.. Dit jaar komt er bij ons geen kerstboom te staan. Mijn mama gaat op dit moment door een moeilijke periode, en heeft geen zin in het ‘kerstgevoel’ dit jaar. Mits ik nog thuis woon, probeer ik dit zo veel mogelijk te respecteren. Om het huis toch een beetje een kerstgevoel te geven, ben ik onlangs als een gek beginnen geurkaarsen inslaan.

Primark Geurkaarsen

Jullie hebben onlangs in mijn shoplog al de drie geurkaarsen van Yankee Candle zien voorbij komen die ik kocht in Dublin ‘fair city’, maar deze intens geurende kaarsen gebruik ik liever voor m’n eigen kamer. Niet alleen omwille van de prijs, maar ook door het feit dat de kleine kaarsen kleine ruimtes beter kunnen vullen met een heerlijke geur dan dat ik ze ergens in een grote ruimte plaats. Dus, op zoek naar een alternatief!

Primark Geurkaarsen

Ik kwam bij Primark deze grote geurkaarsen tegen voor €3,00 ‘t stuk! Kan je nog sukkelen? Dacht het niet hé! Hoppa een hele hoop mee naar huis en kijken wat dat geeft..

Hoewel deze kaarsen niet dezelfde intensieve geur verspreiden als bijvoorbeeld een kaars van Rituals (+/- €17,50) of een Yankee Candle, vind ik toch dat ze een subtiele geurtoets geven aan de kamer. Mijn mama is een roker, dus ik kan zeker beamen dat een zelfs een goedkopere geurkaars à la Primark wel degelijk z’n ding doet!

Primark Geurkaarsen

Naar branduren moeten ze ook niet onderdoen voor hun wat duurdere familieleden. We hebben elke avond onze kaars aangestoken voor een uur of 5 (van ongeveer 18u tot 23u, wanneer we gaan slapen) gedurende de hele eerste helft van december en dat we nu pas onze eerste kaars volledig hebben opgebrand! Die 50 branduren op de verpakking zijn dus zeker geen understatement!

Ben je dus op zoek naar wat gezelligheid in je kamer, maar kan je geen geld geven aan de wat duurdere geurkaarsen zoals Rituals, Yankee Candle of Huyghens, zijn deze van Primark zeker het overwegen waard! Verkrijgbaar in verschillende formaten!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “New in: Geurkaarsen voor een klein(er) budget

  1. Inderdaad een goede tip voor wie minder budget heeft! De geurkaarsen van Primark ruiken heerlijk. Mijn favoriet is die met zwarte bessen en orchidee (donkerpaarse) omdat ik vind dat die het sterkste ruikt.

  2. Ik heb ook nog een mini van Primark in mijn kast staan, ik weet alleen niet meteen welke geur het is, ik ga in ieder geval eerst wat andere kaarsen opbranden. Mijn mama kwam gisteren nog thuis met een hele lading geurkaarsen uit de Action, daar kan je ook lekkere geurtjes vinden. Minder intens dan dure kaarsen maar ik hou sowieso wel meer van subtiele geuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *