Garancia, skincare

New In: Garancia Express Kit

Men neme een onzuivere huid, een nieuwsgierige blogger, een merk waar ik zelf al vrij positief over was én de belofte dat in tien dagen alles gefixt zou moeten zijn. Drie keer raden wat je dan krijgt? Jawel, een instant-attraction dat leidt tot een impuls-online-aankoop. Niet zomaar een aankoop, maar zowaar een Frans wondermiddel van het ‘magische merk’ Garancia die elke onzuivere huid tot rust zou moeten brengen.

Garancia

Deze express-kuur zou in slechts tien dagen je huidoppervlak verbeteren, onzuiverheden doen verdwijnen én toekomstige boosdoeners de mond snoeren. Hoe? Wel, blijkbaar door een doeltreffende combinatie van drie verschillende producten, die elk hun eigen werking hebben.

Battle

De producten uit de kit maken deel uit van het Marabout-gamma, die specifiek ontwikkeld werden voor de onzuivere huid. Als eerste vind je een ‘Sulfureuse pâte de Marabout’, een soort van mousserend masker // pâte die je huid zuivert en detoxifieert. Ten tweede vind je een geconcentreerd serum terug die je huid terug in balans brengt (a.k.a. L’Elixir de Marabout) én ook de ‘Chardon de Marabout’ BB-cream, die je huid herstelt, mattifieert én een egale teint bezorgt.

Wees maar zeker dat ik SU-PER benieuwd ben naar deze ‘express’-kuur. Maandag begin ik er mee, en ga ik tien dagen trouw deze producten gaan smeren (pinky promise) ! Full report komt er dus asap aan!

Kan je al niet meer wachten? Dit setje is exclusief verkrijgbaar bij Farmaline! Als je de code VR66733 gebruikt, is je verzending bij Farmaline trouwens gratis!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “New In: Garancia Express Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *