ELF, Unboxing

New in: ELF Producten

Het merk Eyes.Lips.Face is nog steeds erg populair. Ook op Essential Honesty blijkbaar, want telkens er een review van één van deze producten online kwam (zoals de foundation en de eyeliner), gingen de bezoekersaantallen zichtbaar naar boven. Het budgetmerk biedt sinds kort een heel aantal nieuwe producten aan op hun website, dus begon het ook bij mij een beetje te kriebelen. Jullie vragen, wij draaien, dus liet ik een hele reeks van nieuwe ELF-goodies aanrukken!

week31

Voor wie ELF nog niet zou kennen, even een (zeer dringende) update: Eyes.Lips.Face is een échte revolutie in de cosmeticaland, door hun mega-budgetvriendelijke make-up lijn. Goedkoop, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de producten. Combineer dit met een ruim assortiment en je hebt een merk waar iedereen wild van loopt! Al hun producten zijn trouwens cruelty-free én PETA-approved!

Ok, back to business. Jullie zijn tenslotte toch gekomen om te zien wat er nieuw is op het Essential Honesty HQ, toch? Ik heb van deze producten at the moment nog NIETS getest, dus zie het een beetje als een ‘first impression’-artikel.

Studio Stipple Brush – €4,00

Van de ELF-kwasten hoorde ik tot nu toe niets dan goeds, dus dringend eens tijd om dit van dichtbij te gaan onderzoeken. Mijn meestgebruikte kwast op dit moment is de Buffing Brush van Real Techniques om mijn foundation aan te brengen. Een Stipple Brush ontbrak echter nog in mijn collectie.

week31

Een Stipple Brush is een borstel met opeengepakte haren aan de onderkant, die uitlopen in een ‘poofy sort of way’. Hierdoor kan je echt héél licht foundation of poeder mee aanbrengen. Benieuwd of deze brush de moeite waard is!

Hydraterende Lipstick in ‘Coral Cutie’ – €4,00

Ook de lipsticks van ELF blijken erg goed te zijn. Opnieuw nog geen enkele geprobeerd, dus tijd om daar ook eventjes verandering in te gaan brengen. Koraalkleuren staan me doorgaans wel, dus koos ik voor ‘Coral Cutie’. De lipstick zou shea boter & vitamine A, C en E moeten bevatten om je lippen tijdens het dragen te voeden.

week31

Deze lipstick belooft een ultra gepigmenteerde kleur met een long-lasting effect. Hmmm, dat zijn behoorlijk wat beloftes hoor ELF. We’ll see about that

Moisturizing Foundation Stick in ‘Natural’ – €6,80

Helemaal into-foundations sticks at the moment! Toen ik zag dat ELF er ééntje had, kon ik niet anders dan deze naar mijn badkamer te halen. De kleur ‘natural’ leek het dichtst aan te sluiten met mijn eigen huidkleur.

week31

De foundations van ELF hebben me tot nu toe nog niet teleurgesteld. Eerder testte ik de Flawless Finish Foundation uit, en die beviel me eigenlijk best wel goed!

Mineral Face Primer – €6,80

De ELF mineral face primer werd speciaal ontwikkeld om overtollige olie, droogteschilfertjes, vergrote poriën en fijne lijntjes te bestrijden. Euhm ja, met uitspraken als deze heb je niet veel meer nodig om m’n interesse te wekken. Bring it on!

week31

Deze transparante zou m’n huid optimaal moeten voorbereiden op make-up, zodat deze gelijkmatig aangebracht kan worden en langdurig blijft zitten. And hey, if it’s mineral .. ?

SPF 45 poeder met UVA en UVB bescherming – €6,80

Poeder die een zo’n hoge SPF geeft? Ongezien in mijn stash! Reden te meer om deze zo snel mogelijk eens van nader te gaan bekijken. Dit sheer poeder mattifieert niet alleen je huid, maar zou ze dus ook nog eens moeten langdurig beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

week31

Mag ik al even een kleine ‘oooooooh’-kreet slaken bij het zien van deze verpakking? Zo luxueus en groot, voor die prijs? Daar alleen scoor je al punten mee bij mij. Curiosity is building here!

Nagellak in ‘Chocolate’ – €2,50

Nu m’n nagels in goede conditie zijn, mogen ze af en toe wel eens verwend worden, niet? My thoughts exactly! Dus dacht ik dat het goed was om ook eens een nagellakje van ELF te testen.

week31

De kleur ‘chocolate’ ademt gewoon een herfstsfeer uit, dus lang nadenken over de kleur moest ik eigenlijk niet! Deze nagellak zou trouwens moeten vrij zijn van toluleen, formaldehyde & DBP!

Ook al ben ik meer en meer een luxepaardje aan het worden, deze nieuwe producten maken mij écht benieuwd. Zeker de packaging van enkele van deze producten vind ik echt awesome. Zijn jullie ook zo benieuwd naar deze nieuwe ELF-producten als ik?

Welke producten zouden jullie zéker willen zien voorbij komen? Let me know, dan houd ik er rekening mee in mijn blogplanning!

Groetjes,

Laura

17 thoughts on “New in: ELF Producten

  1. Hier zit ook een grote E.L.F. fan hoor! En nu bedenk ik me dat ik er nog niks over schreef… Tijd om nog eens een bezoekje te brengen aan de site. Bedankt alvast voor de inspiratie! 😉

  2. Heel toevallig heb ik vandaag een artikel online over een ELF oogschaduw palette dat ik echt de moeite vind! Ik wil binnenkort ook nog eens wat bestellen, de meeste dingen die ik van het merk heb geprobeerd zijn super en ik heb al weer wat nieuwe productjes op het oog. Vooral benieuwd naar je mening over de primer (en ook de andere producten eigenlijk)!

  3. Ik zie er heel veel van voorbij komen maar heb ze zelf nog niet geprobeerd, maar dit kriebelt wel zo, haha! 😉 Ben wel erg benieuwd naar de kwast 🙂

    xxx

  4. Nog een fan van e.l.f. hierzo ;)! Ik ben erg benieuwd naar het poeder met SPF, het ziet er zo schattig uit! Ik ben ook benieuwd naar je mening over de primer :)!

  5. Ik heb de primer (maar in lavendel) en ik ben er super content van. Mijn huid wordt er trouwens heel zacht van en mijn tint wordt een stuk egaler! Me likes dus 😉
    Benieuwd naar je reviews!

  6. Ik ben enorm benieuwd naar de foundation stick. Ik wil al lang zo’n stick proberen maar durf niet goed. 😀 Naar de primer ben ik ook benieuwd. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *