Style

My new Disney-proof bag!

Diegenen die intussen nog niet weten dat ik een ontzettend grote Disney-fan ben, moet de laatste paar jaar mijn blog een beetje verloochend hebben. Intussen ben ik er nét geen 10 keer geweest en heb ik sinds dit jaar een ‘Passeport Annuel’, die mij 320 dagen per jaar toegang verleent in ‘the Happiest place on Earth’ !

Sinds de aanslagen in de Bataclan, Parijs in december 2015, zijn de veiligheidsvoorschriften enorm verstrengd in en rond het park. Mensen worden afgeraden om met een grote handtas of rugzak het park te betreden, en voor de ingang zelf zijn er soms ontzettend lange rijen bij het screenen van de tassen.Tijd om een Disney-proof tasje in huis te halen, niet? Van Duifhuizen tassen en koffers mocht nét zo’n tasje uitzoeken! Benieuwd naar mijn keuze?

Liu Jo Disney Bag

Mijn oog viel quasi direct op dit prachtige zwarte crossbody-tasje van Liu Jo. De crossbody’s die ik op dit moment in m’n stash heb zitten zijn bijna allemaal – ik ben een beetje ouderwets op dat vlak – cognackleurig, en in de zomer vind ik die kleur héél moeilijk te combineren met mijn zomertenue’tjes. Vandaar dat ik hier toch eventjes net iets anders wilde doen.

Liu Jo Disney Bag

Het tasje is groot genoeg om een kleine zakportemonnee – visa, bankkaart, jaarpas en rijbewijs is het enige wat ik meeneem op zo’n dag – in op te bergen, samen met mijn (auto)-sleutels, iPhone en camera. Stiekem stop ik er nog een hydraterende lipstick (hello Nyx-glossy lip balm) in, zodat ik er toch heel de dag goed uitzie. Wie wil er nu niet goed uitzien als ze Jafar ontmoeten?

Liu Jo Disney Bag

Liu Jo Disney Bag

De schouderband is verstelbaar, zodat hij bij iedereen goed past. De bijgeleverde tassenhanger maakt het nét dat tikkeltje luxueuzer. Net daarom ben ik zo gek op Liu Jo!

Het Liu Jo-tasje kreeg op 2 & 3 april z’n allereerste Disney-vuurdoop! Man, wat was het weer geweldig!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “My new Disney-proof bag!

    1. Weinig eigenlijk! Bijna overal zijn waterfonteintjes te vinden, en meestal koop ik één flesje die ik dan door de dag bij ga vullen.. En snacks vallen best mee van prijs! Hun Chocolate Chip Cookies kosten nog geen euro ‘t stuk ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *