Make-up

New Bourjois Lippies!

Herfst betekent niet alleen meer kleur in de natuur, maar ook in mijn make-up routine. Bruintinten op mijn oogleden, en donker(wijn-)rode of bruine kleurtjes op m’n lippen. Alles mag iets feller zijn, vind ik. Net op de switch tussen mooie nazomerweer én het iets guurdere herfstweer, belandden deze drie nieuwe lipproducten van Bourjois op mijn blogbureautje!

Bourjois Lippies

De eerste heeft volgens mij niet echt een introductie nodig, denk ik? Deze ‘Rouge Edition Velvet’ hebben jullie al eens zien voorbijkomen, maar dan wel in de kleur ‘Personne ne Rouge’. Prachtige kleur, maar in de praktijk ben ik niet zo’n felrode-lipdrager.

Daarom is deze ‘Grand Cru’ eentje die al wat regelmatiger uit mijn beautykast gehaald werd! Iets meer bordeaux-wijn-rood, en voor mij dus wat draagbaarder ..

Bourjois Lippies

Wél volledig nieuw zijn deze twee ‘Rouge Edition 12 hours’-lipsticks. De links kleur ‘Cherry my Cherie’ is mijn favoriet! Kersenrood, iets wat erg goed bij mijn lichte huidskleur past. Rechts, ‘Red-Outable’, is echter wel een iets gesofistikeerder rood, wat dan weer mooi staat voor de feestdagen.

Bourjois Lippies

Deze lipsticks zouden tot wel 12 uur moeten blijven zitten, al merk ik dat naar het einde van de werkdag toe, ik de kleur toch een beetje zie vervagen. Niet erg, want voor een semi-matte lipstick is alles boven de 4 uur al een hele prestatie!

Bourjois Lippies

Swatches van boven naar onder: ‘Cherry my Chérie’, ‘Red-Outable’ & ‘Grand Cru’

Bourjois Lippies

De lipproducten van Bourjois zijn verkrijgbaar bij de drogisterij; via deze link of in de parfumerie. Voor de ‘Rouge Edition 12H’-lipsticks betaal je €13,18 per stuk, voor de ‘Rouge Edition Velvet’ €13,99.

Groetjes,

Laura

1 thought on “New Bourjois Lippies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *