Uncategorized

Natura Ekos Castanha Hand Balm

Hoewel het dit weekend allesbehalve koud is, ben ik stiekem alweer naar winter-modus aan het overschakelen. Mijn zomergarderobe ligt alweer in een donkere hoek van m’n kleerkast, en ook alle zonneproducten (except my face SPF-products offcourse!) zitten alweer in de kast. Nu, dat wil zeggen dat andere producten dan terug UIT de kast moeten gehaald worden, met op kop: strong>handcrèmes. Erg ver moest ik naar een tube niet zoeken, want in mijn Birchbox van vorige maand zat een heerlijke handcrème die een kleine ode verdient!

EKOS

Newsflash: ik ben ZOT van noot-geuren. Amandelnoot, hazelnoot, kastanje & in dit geval Baziliaanse noot I love it! Dus raad eens hoe blij ik was met deze Natura Ekos Creamy Hand Balm. Hij ruikt immers naar de Braziliaanse Castanha (kastanje), en nog geen klein beetje ook! Now I can see why Birchbox was so enthousiastic ’bout this little one!

Natura is een bekend Braziliaans merk dat intussen ook al z’n weg gevonden heeft naar Frankrijk. Daar zijn hun handcrèmes een ware trend geworden (een beetje zoals de handcrèmes van The Body Shop bij ons het geval is) omwille van het feit dat ze je handen tot wel 24u beschermen tegen kou & andere schadelijke invloeden. De heerlijke geuren krijg je er dan gratis en voor niets bij!

EKOS

Ze bestaan in vier verschillende geur-versies met elk hun eigen specifieke werking . De ‘Castanha’-variant belooft een intense hydratatie, die ik alleen maar kan bevestigen. Het duurt misschien iets langer voor alles ingedrongen is, maar m’n handen blijven écht wel héél lang silky-smooth!

De prijs valt ook al bij al nog mee . Voor een ‘schilderstube’ van 75ml betaal je slechts €15,00, waardoor ze in dezelfde prijsklasse vallen als deze van The Body Shop. Alleen heb ik het gevoel dat ik van de Natura-handcrème véél minder moet smeren dan van mijn Almond-handcrème van TBS. Lichte voorkeur dus voor de Natura-versies!

Via de webshop van Birchbox heb ik een tweede tube besteld (de Cacau-variant) uit puur enthousiasme. Daar kosten ze ook €15, maar als je een Birchbox-abonnement afsluit via deze link, krijg je sowieso €5 korting op je eerste aankoop! Try it!

Groetjes,

Laura

13 thoughts on “Natura Ekos Castanha Hand Balm

  1. Ik heb hem gisteren voor het eerste keer geprobeerd en first impressions zijn top! Al ben ik niet zo’n fan van de geur als jou, maar het valt al bij al goed mee! 😉

    X Alice

    1. Je ziet dat ik geen leugens vertel he! Ik hou van nutty-geuren, maar ik kan me best voorstellen dat niet iedereen daar fan van is! Ze hebben nog andere varianten op de birchbox website by the way! Of ja, blijkbaar in La France zeer populair, dus mocht je daar eens in de buurt moeten zijn.. 😀

  2. Ik was ook superenthousiast over deze! Hij ruikt beter dan verwacht (ik ben niet zo’n fan van nootachtige toestanden en de bruine verpakking trok me ook niet meteen aan) en hij voelt zo zalig op je handen. Idd een topper!!

    1. Goh, die van TBS zijn even duur, en ik vind deze echt ZOVEEL beter! Maar die van Caudalie (is het de vinosource??) is minstens even goed! Heb die ook een tijdje gebruikt toen ik in La Douce France was!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *