Lipstick, Make-up, NARS

NARS Satin Lip Pencil in ‘Rikugien’

Dat het grote liefde is tussen de NARS Lip pencil’s en ondergetekende, daar moet ik geen artikel meer over schrijven. Dat ik dit keer koos voor een zogenaamd ‘Satin Pencil’ in plaats van de matte varianten waar ik er al ongeveer vijf stuks van bezit, dat is wél het vermelden waard! Ik bracht vanuit Barcelona de kleur ‘Rikugien’ mee naar huis! Curious?

NARS Rikugien

Het verschil tussen de ‘Matte Lip Pencils’ en de ‘Satin Lip Pencils’ zit ‘m alvast niét in de verpakking. Soms moet ik echt al eens swatchen op m’n handen om te weten welk type potlood ik in m’n pollekes heb (efficiënter trouwens dan het potloodje drie keer om te draaien tot je de naam vindt..) op het moment dat ik ze wil aanbrengen. Tja, aan bloggers is er soms een hoek af. Sorry!

NARS Rikugien

Het verschil zit ‘m natuurlijk in de finish! De ‘Satin Lip Pencils’ hebben een zachtglanzende finish, waar de matte-varianten, tja. Mat zijn hé! Ik moet toegeven dat ik een voorliefde heb voor matte lipsticks, maar deze kleur vond ik zó mooi, dat het mij niet kon schelen welke finish het had!

NARS Rikugien

Rikugien is (naast een mooie plek in Japan) een diep donkerroze kleur, met ‘a hint of red’. Misschien zelfs een beetje aan de mauve kant als je goed kijkt. Hoe dan ook, Rikugien is een kleur die mij écht op het lijf geschreven is! Het geeft m’n gezicht direct véél meer kleur, en de innerlijke melkfles vindt dit dan ook geweldig!

NARS Rikugien

Op m’n lippen ziet dat er zo uit! Nu deze nog in een matte-variant gieten, en we hebben een hartendiefje te pakken!

Ik kocht mijn NARS Satin Lip Pencil bij Sephora voor €26,00! Je kan ‘m ook bestellen via de NARS-online webshop, die vanaf €50,00 (twee lip pencils mensen!) gratis verzendt!

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “NARS Satin Lip Pencil in ‘Rikugien’

  1. Oeh mooi mooi! Haha grappig dat jij juist van het matte bent, ik juist niet hihi. Over al mijn matte lipsticks draag ik meestal toch wel een glanzende gloss hihi. Hij is echt heel erg mooi, over 2.5 weken ben ik weer eens in Sephora en dan ga ik een kijkje nemen! Liefs

  2. Mooi! Bijzonder kleurtje! Liefde voor de NARS Lip Pencils. Alleen jammer dat je ze moet slijpen, een twist-up mechanisme was net iets handiger geweest 🙂

  3. Echt een prachtige kleur! Vind het niet storend en zelfs mooi dat het geen matte finish heeft hoor. Leuk geschreven trouwens 🙂
    x, Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *