Narciso Rodriguez, perfume

Narciso Rodriguez ‘For Her’ eau de toilette

Het verhaal rond mijn meest recente parfum-aankoop is op z’n minst grappig te noemen. Enkele maanden geleden kreeg ik in een Deautybox een staaltje van het Narciso Rodriguez ‘For Her’ eau de toilette, dat braafjes in mijn handtas belandde. Ik vond het een heerlijke geur, maar durfde het nooit echt te gebruiken. Toen plots – drama drama drumroll – het staaltje in duizend stukjes brak IN mijn handtas. Bye bye lekkere geur zou je denken, maar elke keer dat ik m’n handtas nam, kwam die geur me tegemoet. Na een week of drie van uiterste frustratie (want hoe vervelend is het dat je telkens een geur ruikt, die je niet kan opsprayen!?) hield ik het niet meer uit én kocht ik ‘m! Zo, opgelost!

week31

Hoewel ik van meneer Rodriguez nog nooit gehoord had, blijkt het best een bekende kerel te zijn. De modeontwerper uit New York van Cubaanse afkomst, lanceerde ‘For Her’ blijkbaar al in 2004! Helemaal nieuw is dit parfum niet, maar in onze contreien wint het geurtje nu pas aan naambekendheid.

Hoe ‘For Her’ nu eigenlijk ruikt, is moeilijk te omschrijven. Hoewel hij eerst vrij sterk, poederig en sensueel ruikt, verandert hij doorheen de dag naar een wat warmere & houterige geur. Niet gek, als je bekijkt wat er allemaal in zit:

  • Top: osmanthus, Afrikaanse oranjebloesem & bergamot
  • Hart: musk, amber
  • Basis: vetiverwortel, vanille & blonde houtsoorten

Hoewel ik de eau de toilette heb, heb ik qua geurintensiteit zeker niet te klagen. De geur blijft erg lang hangen (ja, ook nog steeds in mijn handtas, na een maand of twee) waardoor je erg zuinig kan zijn op je flacon.

week31

Nu, over flacons gesproken. Isn’t this a beauty? Alleen wat verwarring met de dozen, want de zwarte flacon (de eau de toilette dus) zit in een roze doos, en omgekeerd.

Intussen ben ik erg benieuwd naar de nieuwe ‘Narciso Rodriguez’-telg die onlangs werd gelanceerd. Tijd voor een bezoekje aan de parfumerie, me dunkt!

Deze Narciso Rodriguez ‘For Her’ eau de toilette van 30ml, kostte me €52,00 bij Ici Paris XL

Groetjes,

Laura

16 thoughts on “Narciso Rodriguez ‘For Her’ eau de toilette

  1. Ohhh dat probleem dat het staafje brak en je ‘m telkens rook had ik ook met een geur van Tommy Hilfiger. Heel mijn portemonnee rook er op een gegeven moment naar haha, ik snap de frustratie! Deze geur klinkt overigens echt heerlijk <3

  2. Hihi, je verhaal is wel grappig. 😉 For Her is heerlijk, ik was in Amsterdam in 2004 met mijn tante toen de geur werd ‘geïntroduceerd’ in de Bijenkorf. We kregen toen een roze armbandje met de geur. Ik was op slag verliefd en kreeg de geur uiteindelijk cadeau. Sindsdien koop ik elke keer een grote flacon van 100ml als hij op is, het is echt mijn signature geur, heerlijk!

  3. Oh ben wel erg benieuwd naar de geur nu, ik ben zelf niet zo bekend met geuren maar je hebt me echt wel nieuwsgierig gemaakt 😉 Hij ziet er ook echt mooi uit qua verpakking 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *