Body- & Skincare

Mylène hydraterend masker

Iedereen heeft wel al eens gehoord van het merk Mylène. De populaire cosmeticagigant die enkel werkt via mond-aan-mondreclame en de bijhorende demonstraties. Dagelijks trekken de consulentes er op uit om deze cosmeticaproducten aan de wereld te tonen. Dit merk heeft, volgens mij onterecht, het label van oudbollig te zijn. Dit komt wellicht omdat het merk al sinds jaar en dag op dezelfde manier werkt, en dus nog op ‘grootmoeders wijze’ opereert.
De laatste jaren heeft het merk zich echter opnieuw uitgevonden, en met een heel resem aan nieuwe en gemoderniseerde producten, trekken de consulentes terug ten strijde!
Na de stevige winter die we (hopelijk) achter de kiezen hebben, heeft je huid meer dan ooit nood aan een extra portie hydratatie. Niet alleen om de tekenen van kou, wind en andere schadelijke invloeden teniet te doen, maar ook om de huid klaar te stomen voor de eerste zonnestralen. Het hydraterend masker, waarvan ik een staaltje toegestuurd kreeg door een bevriende consulente, verfrist volgens Mylène niet alleen de huid, het geeft het gelaat terug een boost, waardoor hij helemaal opkikkert! Ruwe, uitgedroogde huid wordt weer zijdezacht en kan de dagdagelijkse inbreuken terug counteren. It’s worth a shot, doesn’t it?
Gebruik & Effect
Ik kon zeker een extra hydratatieboost gebruiken. De eerste zonnestralen waren niet bepaald mild voor m’n huid. Zeker omdat er naast de eerste lentezon nog een strakke wind stond, die m’n huid extra problemen bezorgde. Normaal gezien gebruik ik de ‘Aqualia Thermal’ van Vichy (review nog under construction!), maar nu deze op is kon ik eens iets anders gaan proberen. Tijd dus om dit product eens uit de kast te halen’ dacht ik zo!
Dit staaltje bevat 2,5ml - normaal product is 50ml!
Dit staaltje bevat 2,5ml – normaal product is 50ml!
Het gebruik is vrij eenvoudig. Je wrijft het masker open over je gezicht. Je laat het daarna een kwartiertje inwerken, waarna je de resterende gel met een vochtig doekje of warme handdoek wegneemt.
Eindoordeel
Het resultaat verraste mij een beetje. Wanneer je de gel op je gezicht smeert met het bijgeleverde spateltje, voelt de gel vrij plakkerig aan. In eerste instantie had ik dus een ‘oh nee, wat is me dat hier’-gevoel. Gelukkig ging dat gevoel snel weg, en naarmate de tijd verstreek, voelde ik meer en meer van het product in mijn huid trekken. Na een kwartiertje bleef slechts nog en heel klein laagje gel over.
Over het effect ben ik vrij tevreden. Hoewel mijn huid niet zo zacht is als wanneer ik mijn vertrouwde product gebruik, voelt mijn huid toch zacht aan. Het trekkerige gevoel dat ik eerst had is volledig verdwenen, en ook mijn teint ziet er terug gezonder en egaler uit. Het doet wat het beloofde, en daar draait het voor mij allemaal om!
Het hydraterend masker van Mylène kost 15,50 euro voor 50ml, maar is enkel verkrijgbaar via erkende consulenten – voor meer info kan je hier terecht
Hebben jullie al eens een mylène-workshop meegemaakt, of hebben jullie al een van deze producten gebruikt? Of was het merk totaal nieuw voor je? Deel het gerust met ons!
 
Groetjes,

Laura

 

 
 
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *