Body- & Skincare

My ‘Soap & Glory’ Favorites!

Een artikel dat ik al sinds mijn meest recente bezoek aan Londen wilde schrijven, maar dat telkens in de planning verder geschoven werd door omstandigheden. No more, want de producten van Soap & Glory zijn al zo gigantisch lang favorieten van me, dat ze niet anders verdienen dan een ‘favorieten’-artikel. De producten van het merk zijn betaalbaar, grappig én van een ongeziene kwaliteit, zeker voor een drugstore-merk. Verkrijgbaar bij Boots in Ierland en the UK, maar helaas nog steeds niet in onze contreien ..

Het merk is zeker geen onbekende hier op Essential Honesty. Ik schreef immers al regelmatig over Soap & Glory, maar mijn absolute favorieten – met uitzondering van de Whipped Cream Shower Butter – zijn hier nog niet voorbij gekomen.

De Whipped Cream Shower Butter is echt divine. Ik heb er geen andere woorden voor. De romige textuur, de amandelzoete geur, de extreme hydratatie op m’n huid .. Ik ervaar zelfs altijd een lichte paniek wanneer ik geen back-up van deze liggen heb in mijn kast. Ik gebruik ‘m uiteraard niet elke douchebeurt, maar toch 1x per week of iets meer als m’n huid het nodig heeft.

Een andere douche-favoriet is de ‘Rich & Foamous’ Bath Body Wash. Deze is iets minder rijk dan de Whipped Cream, maar bevat wél het M-SUDS MoistureBoost systeem, dat een beetje werkt zoals de body conditioners van Lush. Maar dan goedkoper! Geurend naar vers gebakken broodjes – ja, echt! – aan je dag beginnen! Niet iedereen z’n ding natuurlijk, maar wanneer je houdt van zeemzoete-douchegeuren is dit zeker iets voor jou!

De laatste topper die ik met jullie wil delen, is de ‘Righteous Butter’ Body Lotion. Deze ontdekte ik per toeval toen ik tevergeefs zocht naar de ‘Butter Yourself’-body butter. Een geluk bij een ongeluk, want deze lotion werd direct gebombarbeerd tot all time favorite binnen de Soap & Glory lotions!

De lotion bevat shea- en cacaoboter, zoete amandel en rozenbottel oliën, aloe vera, vitamine E, een speciale zeewier én ruikt naar bergamot, perzik, vanille en sandelhout. Weer zoet, I know, maar ik heb ‘t niet zo voor citrusgeuren. Een paar keer pompen in je hand en aanbrengen op je vochtige/handdoekdroge et voila, super-zachte huid! Iets vettiger dan de gemiddelde lotions, maar goed, les gouts et les couleurs ..

Stiekem hoop ik dat Soap & Glory binnenkort wat beter beschikbaar wordt in België en Nederland, maar aan de andere kant is het altijd leuk om een kleine ‘shopping spree’ te houden in Londen of Ierland. In ieder geval kan ik nog een tijdje voort op dit moment, so no worries!

Kende jij de producten van Soap & Glory al? De producten zijn verkrijgbaar in de Ierse & Britse filialen van Boots en kosten tussen de 5 en 13 euro (omgerekend uit de pond natuurlijk).

Groetjes,

Laura

13 thoughts on “My ‘Soap & Glory’ Favorites!

  1. Ik vind de producten er prachtig uitzien maar ik vond de geuren niet geweldig toen ik ze rook in de winkel… Ik durf het bijna niet zeggen maar ik ben in Londen geweest en heb uiteindelijk niks van Soap & Glory gekocht! =$ Na het lezen van jouw artikel heb ik daar wel een beetje spijt van Laura! 🙂

  2. Een paar jaar geleden gaf ik mijn vriendin een lijstje mee toen ze op citytrip ging naar Londen 😀 Er stonden allerlei spulletjes op van Lush, maar ook van Soap & Glory 🙂 Ze bracht toen ook een body wash mee, die zalig was!! Ik was er super zuinig mee, maarja… sowieso dat zoiets op geraakt hé… zo jammer! Intussen heb ik aan niemand meer een lijstje kunnen meegeven 🙁 dus, ik hoop ook echt dat deze producten binnenkort beschikbaar zullen zijn in België 🙂 x

    1. ‘k Vrees er een beetje voor .. Je hebt wel gelijkaardige producten qua verpakking bij DI, maar de geurbeleving is helemaal anders.. En laat net dat het geen zijn wat ik zo heerlijk vind aan Soap & Glory!

  3. Ik ken het merk alleen van naam maar heb echt een zwak voor hun verpakkingen! Het zou inderdaad mooi zijn als een dergelijke winkel ook in Nederland komt!

  4. Die verpakkingen hebben echt iets van vroeger, echt nostalgisch. Ik ken het merk verder nog niet, maar stiekem vind ik het wel leuk dat sommige merken lekker exclusief blijven en dus in NL niet te koop zijn.

    1. Dat is ook wel waar, maar ze zijn zelfs niet online te bestellen en dat vind ik wel jammer.. Anders had ik er graag wel wat meer voor betaald 🙂

  5. Ik ken dit niet maar die verpakkingen zijn echt al tha bomb! Ziet er super ouderwets uit. Vet leuk om neer te zetten ook 🙂

  6. Jaaaa! 🙂 Ooit een body butter cadeau gekregen van mijn zus en die romige textuur en de zachtheid van mn huid heeft geen enkel ander product nog kunnen evenaren. Hopelijk heb ik snel weer eens de kans om wat aan te schaffen in Londen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *