Annayake, skincare

My Daily ‘Annayake’-dose

Verhuizen doet wat met een mens, of toch met z’n beauty-routines. Tijdens het opruimen in mijn badkamerkastje realiseerde ik mij dat ik nog geen woord gerept had (of toch misschien wel, in dit artikel) over de dagcrème waarvan m’n huidje al enkele maanden smult. Jammer, want in feite is het een van de beste dagcrèmes die ik al geprobeerd heb voor mijn – nog steeds veranderende – huid.

New In Dr Hauschka

Enkele maanden geleden introduceerde ik dit wit-blauwe potje in mijn verzorgingsritueel, in combinatie met de nachtcrème van Galénic. In het begin was ik een beetje sceptisch, want Annayake was op dat moment nog een nobele onbekende in mijn badkamer. Na een week of drie was ik echter volledig overtuigd.

Het geheim zit ‘m in de samenstelling van deze crème: net zoals bij de bodylotion bevat de dagcrème uiterst werkzame stoffel zoals hyaluronzuur, granaatappelextract en lipomoist. Deze supercombo zorgt voor een continue hydratatie en dat voel je ook!

New In Dr Hauschka

Bij sommige crèmes die werken op mijn droge plekjes wordt het al snel te vettig, blijft er ofwel een laagje achter ofwel zijn ze dan nét niet rijk genoeg. Deze crème verschiet z’n pijlen niet bij het aanbrengen (lees: hydratatieboost geven) maar doet dit geleidelijk aan doorheen de dag. Hét grootste pluspunt van de hele 24H-lijn, waartoe deze dagcrème behoort.

New In Dr Hauschka

Mocht je toch een vettere, doch vochtarme huid hebben, bestaat er ook een ‘light’ versie. Die is iets minder rijk, maar zeker even hydraterend! Twijfel je? Vraag dan gerust raad aan de medewerkers van Planet Parfum. Zij weten perfect wat jouw huid nodig heeft!

Intussen hebben jullie ook al kunnen lezen dat mijn geliefde Galénic nachtcrème op was. Wel, ik ben nu ook begonnen met de Annayake-nachtcrème te smeren. Benieuwd wat die voor m’n huid zal doen! De dagcrème heeft alvast de trend gezet ..

Zelf op zoek naar een dagcrème die meer doet dan enkel hydrateren? Deze ’24h Soin Perfecteur Hydratation Continue’ van Annayake kost €46,50 en is exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum.

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “My Daily ‘Annayake’-dose

   1. Even in mijn ‘daily bakje’ gaan kijken…. Er staat ‘Essentials, Hydraterende dagcrème’. Ik kocht hem al voor de 2e keer omdat hij snel intrekt en goed hydrateert. En deze zomer was ik zonnecrème vergeten maar had wel de dagcrème op mijn gezicht gedaan en aan de haarlijn was ik verbrand en voor de rest niet dus je zag mooi tot waar ik had gesmeerd 🙂 Geen leugentje dus die SPF erin.
    Hier nog een linkje voor mocht je benieuwd zijn hoe hij eruit ziet: https://beyoutifool.wordpress.com/2014/04/11/nivea-hydraterende-dagcreme/
    Dat was trouwens nog mijn eerste flacon die ik kocht in Berlijn 🙂

  1. Mijn huid reageerde niet zo goed op die ‘Vegetal’ producten eerlijk gezegd.. Nuja, skincare is iets heel persoonlijks he! De ene huid is (THANK GOD!!) de andere niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *