After sun, Avène, BB-crème, Bo-Ho Cosmetics, Deauty, haircare, L'Oreal Professional, Lamazua, Make-up, shampoo, skincare, Unboxing, Zeep

My ‘Best of’ Deautybox!My ‘Best of’ Deautybox!

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

The Deautybox that interested me the most!

Zoals jullie vorige week al konden lezen, was augustus de anniversary-maand van Deauty! Dat lieten ze niet zomaar voorbij gaan. Naast een leuke inhoud deze maand, kon je vrijblijvend een ‘best-of-box’ bestellen. Vier boxen met daarin telkens vijf best-of producten! Ikzelf moest niet lang nadenken, en besloot de tweede box te nemen! De Mythic Oil-shampoo van L’Oreal? Daar zeg ik geen nee meer tegen! Hieronder een kort foto verslagje van mijn ‘Best-of’ box!

The pictures:

Mythic Oil
Tuduuuuuuuuuuuum! Van deze shampoo ben ik ontzettend grote fan! Op elke uitstap naar Sluis heb ik wel één van de producten uit het gamma mee! Love love love this product!

 

Avene Eau Thermale Spray
Avène, you saved my life on holiday! Niets zaliger dan een lekkere spray om jezelf te verfrissen op reis. Wanneer het kwik oploopt tot +35°C, ben je blij dat je deze flacon hebt ingepakt! Niet duur, en verschrikkelijk handig! Een bestseller in Frankrijk trouwens!

 

Savon D'Alep
Bo-ho Bronzer
Bo-ho Make up? Yes please! Ik ben tevreden over dit terracotta-poeder, omdat het net dat tikkeltje meer geeft aan mijn look. Soms is m’n foundation iets te licht (zeker als het mooi weer geweest is) en geeft dit poeder meer definitie en contrast! Doe wat van het poeder op je neus en jukbeenderen, et voila! Sunkissed look!
Ook de zeep van Lamazua is een vaste klant in mijn badkamer! Mijn eerste stuk was bijna helemaal op, mits ik ‘m telkens voor mijn shower cream gebruik in de douche. Een ideale reiniging, die je huid toch niet uitdroogt! Een aanrader!

 

Avene After Sun
Ambre Solaire BB-cream

 

Deze twee schatjes kwamen ook goed van pas in Frankrijk! Een hydraterende aftersun van één van mijn favoriete merken én een BB-crème met een hoge SPF factor! Ideaal voor een dagje aan het strand, of een dagje flaneren in pittoreske dorpjes! Met geslaagde (en egale) vakantiefoto’s tot gevolg! Thanks Deauty!
Some Deauty-impressions:
 
Deauty

 

Content Deautybox

 

Deauty

 

Deauty

 
  Heb ik een goeie keuze gemaakt, of zou jij toch voor een andere box kiezen? Let me know!
 
Groetjes,
Laura

 

2 thoughts on “My ‘Best of’ Deautybox!My ‘Best of’ Deautybox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *