Make-up

Mijn drie favoriete highlighters

Tot voor enkele jaren droeg ik het eigenlijk nooit, maar de laatste tijd voel ik me een beetje naakt zonder highlighter. M’n look ziet er altijd iets mooier uit, en mijn gezicht ziet er ook altijd een beetje extra ‘glowy’ en gezonder uit.

Het is natuurlijk niet de bedoeling om er uit te zien als een discobal, dus ben ik héél picky als het op highlighters aankomt. Ik stel jullie vandaag voor aan mijn drie favorieten!

Highlighters

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Misschien wel de bekendste uit het rijtje, maar nog niet zo heel lang aanwezig in mijn stash: ‘Champagne Pop’ van Becca. Ik kocht ‘m weliswaar in een paletje, maar heb er nog geen seconde spijt van dat ik ‘m heb aangeschaft.

Highlighters

Deze highlighter heeft een metallic champagnekleurige glans en past perfect bij een iets feestelijkere look. Hij past niet volledig bij m’n huidskleur, maar ok. Who cares? Ik vind ‘m mooi! Kudos trouwens ook aan de manier waarop hij slijt. Op de foto is hij al 3 maand in gebruik. Je ziet er quasi niets aan! Super!

Hourglass in ‘Incandescent Light’

De duurste highlighter in mijn stash, maar wel eentje die ik zonder verpinken zou opnieuw kopen, maar dan zonder het paletje in kwestie. Incandescent Light is echt de meest subtiele highlighter ever, maar wel eentje die zo’n groot verschil maakt!

Highlighters

Deze highlighter heeft een parelmoerkleurig kleur, die het gezicht een verhelderende, stralende gloed geeft met een gezonde glow! Uitgerust met de ‘Photoluminescent Technology’, waarmee het fellere, iets hardere licht wordt gefilterd dat op je gezicht valt. Prachtig!

MAC ‘Tutu’ Extra Dimension Skinfinish

De meest gebruikte highlighter op dit moment is toch wel de MAC ‘Tutu’ Extra Dimension Skinfinish. Een heel subtiele highlighter, maar eentje die m’n look afmaakt zonder dat je echt de vinger kan leggen op wat nu net het verschil maakt.

Highlighters

Deze highlighter heeft iets meer glans dan de Incandescent Light van Hourglass, maar is nog steeds makkelijk op te bouwen. Heerlijk deze! Alleen jammer van het slijtende printje nu ..

Prijzen en verkrijgbaarheid vind je terug op het respectievelijke artikel. Wat is jouw favoriete highlighter? Staat er hier een favorietje van jou tussen?

Groetjes,

Laura

1 thought on “Mijn drie favoriete highlighters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *