Make-up, Maybelline

Maybelline Stiletto VolumptuousMaybelline Stiletto Volumptuous

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Hoewel dit product al eventjes op de markt is, besloot ik nu pas de stap te wagen naar de effectieve aankoop. Hieronder vind je mijn eerlijke mening over het product, vanuit mijn eigen ervaring.

Waarom nu pas aangekocht?
Ik was super tevreden over mijn ‘Million Lashes Extra Black’, en voor mascara gebruik ik nog al te vaak het motto “Never change a winning team” .. Helaas bleek de voorraad in de flacon niet eeuwig te blijven meegaan, en was hij aan vervanging toe. Het leek me tijd voor vervanging. De reclamecampagne deed al het een en ander bij me loskomen. Schoenen, schoenen, schoenen en torenhoge schoenen! Maar naast de stiletto’s spraken ze ook over volume, openheid van de bli, extra zwarte wimpers, .. . Het kon niet op! Als ik ze dan na zoveel tijd eens in de aanbieding zie liggen bij Kruidvat, kan ik niet anders dan deze eens uit te proberen. Prepare for some pictures!

Waarom Maybelline?

Hihi, mascara op een bedje van staaltjes! Excellente cuisson!
Hihi, mascara op een bedje van staaltjes! Excellente cuisson!
Mijn oordeel
Mascara is één van de moeilijkste zaken om te reviewen, vind ik. Iedereen heeft immers een eigen mening over dit product. Bij de ene speelt de kleur een grote rol, bij de andere het volume. Anderen hechtten dan weer het meeste belang aan de prijs, terwijl anderen jaren trouw hetzelfde merk blijven kopen. Ik probeer jullie dus zo objectief mogelijk de effecten te laten zien van deze mascara, en dit door jullie voor & na foto’s te laten zien!

VOOR
Voor
Jullie zien, ik ben hier (nog) geen krak in, dus sorry als sommige foto’s er wat raar uitzien.. Zoals jullie kunnen opmerken heb ik al vrij lange wimpers op zich. Ze zijn wel heel erg dun, en wanneer het zonlicht erop valt, zie je ze nog amper. Ik heb dus een volumebooster nodig, die het kleur van mijn wimpers nog eens letterlijk in de verf zetten.

NA
 
Na
 
Hier heb ik de mascara in één laagje aangebracht. Vaak breng ik ook nooit meer aan dan dat, omdat heel wat mascara’s (bij het aanbrengen van meerdere lagen) gaan klonteren of klitten. Ik ben alvast heel tevreden met het resultaat. Mijn wimpers zijn niet alleen optisch langer, ze krullen ook heel mooi naar buiten, wat mijn blik een instant-opening geeft. Het klontert niet, en ook de mascara-laag is niet overdreven aanwezig. Zo heb ik het graag!

Andere weetjes & eindoordeel

Maybelline Stiletto is tevens ook een waterproof-mascara. Een getest-en-goedgekeurde mascara zelfs! Deze dag heb ik een hele dag buiten rondgelopen, terwijl het regende, en hij gaf niet af! Geen panda-oogjes met deze mascara dus!
Stiletto
Jullie raden het goed, ik ben een gelukkige tester! Hoewel hij niet hetzelfde effect geeft als mijn oude ‘Million Lashes Extra Black’ ben ik toch heel tevreden. Hij geeft van alles een beetje, zonder echt te overdrijven. Hij brokkelt niet en laat je wimpers zachtjes krullen. ‘Maybelline Stiletto Volumptuous’ is ook zeer eenvoudig te verwijderen, wat niet evident is voor een waterproof-mascara.

Eindoordeel: 8,5/10
 
Wat is jullie favoriete mascara?
 
Groetjes

Laura

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *