Lippenbalsem, Maybelline

Maybelline Baby Lips Dr Rescue

Dat ik een fan ben van de Maybelline Baby Lips hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Ik ben zo’n grote fan dat ik zo wat elke niet-babylips-lipbalm die ik heb naar mijn opbergdozen heb verwezen omdat ik ze toch niet meer gebruik. Verklaar me gek, maar ik kan bijna niet meer zonder! Groot was mijn vreugde dus toen ik hoorde dat de ‘medicale’ versie van Babylips, de Baby Lips Dr Rescue, naar Europa kwamen. Nog gekker werd ik toen ik zag dat je op Rokprinses haar blog één van de vier Dr Rescue’s kon winnen!

DSC03546

Ik was één van de lucky bastards die aan de haal ging met één van deze vier schatjes, namelijk de Berry Soft versie. Een weekje later zat ‘ie al in m’n brievenbus! Over service gesproken! Smeren maar! Maar hoe zit dat nou met de werking?

Binnen het Dr Rescue-gamma bestaan er zes verschillende kleuren. Van licht naar donker: Too Cool, Pink me up, Just Peachy, Coral Crave, Berry Soft & Soothing Sorbet. Deze lippenbalsems zijn niet meer de average labello-likes die je om het half uur op je lippen gaat smeren om ze zacht te houden, maar echte ‘stress relievers’ voor je lippen. Ze bevatten helende ingredienten die je lippen helpen genezen van kloofjes en koortsblaasjes. Op de verpakking staat zelfs dat je deze lippenbalsem slechts 3 tot 4 keer per dag maximaal mag aanbrengen! Oei, en wat dan met een addict als ik?

P1010481

Ik heb dus gewacht met het testen tot m’n lippen begonnen last te krijgen van de eerste kou. Ik heb hiervoor !! EEN WEEK !! géén lippenbalsem meer gebruikt. Anders kon ik blijven wachten op een ideaal moment natuurlijk.. Mijn lippen zagen er voor het aanbrengen zo uit. Velletjes, droog, .. noem maar op!

drrescue

Na het aanbrengen zijn mijn lippen écht mooi roze! Ik dacht dat de kleur véél donkerder ging zijn, maar dat is dus niet het geval. Gelukkig maar, want ik was al een klein beetje aan het panikeren. Ik sta echt enkel mooi met lichte tinten. Helaas, opnieuw problemen met het licht, maar ik denk wel dat jullie snappen waar ik naartoe wil?

P1010471

Kennen jullie de geur van Vicks VapoRub? Dat blauwe potje die je ouders vroeger op je borstkas smeerden toen je ziek was? Wel, dit is de smaak en geur van de Dr Rescue! Niet echt wat ik verwacht had, maar door de frisse smaak heb je het gevoel dat het product echt z’n werk aan het doen is. Je gaat er automatisch ook niet aan likken! Wat een combo! Na drie dagen waren al m’n kloofjes dicht en heb ik er ook geen nieuwe meer bijgekregen! Hoera!

Kende jij dit product al? Ik ben alvast fan! Waar je ze in de Benelux kan kopen weet ik niet, want deze van Rokprinses komen wellicht uit Amerika. Ik weet wel dat ze binnenkort naar Nederland komen, dus zullen ze waarschijnlijk te koop zijn bij oa Etos, die de gewone Babylips al verkopen!

Groetjes,

Laura

 

9 thoughts on “Maybelline Baby Lips Dr Rescue

  1. Haha 🙂 I’m glad you like it. Op die foto van voor en na zie je wel duidelijk een verschil. Ik hoop dat het goed werkt en ben ook benieuwd of ze hierheen komen. Ze mochten dat toch wel sneller gedaan hebben want het is nu koud en niet over een paar maanden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *