Style

Marc Inbane Bougie Parfumée

Het is niet omdat we er enkele zonnige weekends hebben opzitten dat ik direct al met een zomergevoel opgezadeld zit. Hoewel het vorig jaar écht stralend weer was rond deze periode, trekken we dit jaar altijd rond een uur of zeven terug naar binnen, waar we niet alleen onze gaskachel aansteken, maar ook een heerlijke geurkaars. Dit prachtige exemplaar van Marc Inbane siert op dit moment onze woonkamer.

Marc Inbane Bougie Parfumee

Het merk ‘Marc Inbane’ ken je misschien wel van z’n awesome zelfbruiningsspray’s – jup, I’m guilty – maar die geurkaarsen, dat is nog een beetje onbekend terrein. Ook voor mij! Ik ontdekte ze nog niet zo heel lang geleden op de Estetika-beurs in Brussel, en bracht met veel plezier de geur ” mee naar huis.

Omwille van z’n minimalistisch design, kan je ‘m eigenlijk in ieder interieur gaan neerzetten. Niet elk merk denk hier over na, maar De kaarsen zijn met de hand vervaardigd en behuisd in een mondgeblazen glas. Maar eerlijk is eerlijk: het waren vooral de geuren die m’n aandacht trokken!

Marc Inbane Bougie Parfumee

De Bougie Parfumée is verkrijgbaar in drie geuren, waarbij er per geur kan worden gekozen voor een zwarte of witte beglazing, afhankelijk van jouw voorkeur

  • Pastèque Ananas: een subtiele, zoete en ietwat tropische geur, met een vleugje ananas
  • Scandy Chic: een neutrale, zachte, unisex geur. Heerlijk ‘clean’.
  • Tabac Cuir: een zwaardere musk-geur, met een vleugje tabak

Marc Inbane Bougie Parfumee

Kleine tip voor dit soort luxe-kaarsen: vergeet niet om de lont af te knippen tot maximaal 0,5cm, om donkere rookvlammen te voorkomen en om te vermijden je dat de kaars met ‘randjes’ opbrandt. Dit heb je met goedkope kaarsen sowieso, maar met de duurdere varianten wil ik ze toch volledig kunnen opbranden.

Je kan deze geurkaarsen voor €39,95 bestellen via de website van Marc Inbane. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende geurvarianten

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *